//Innovació en la gestió de la roba hospitalària – Update Serveis Generals

Innovació en la gestió de la roba hospitalària – Update Serveis Generals

El passat dijous 19 de gener, va tenir lloc la jornada experiencial d’Innovació en la gestió de la roba hospitalària en el marc de la 3a edició del programa d’Update Serveis Generals.

La trobada va tenir lloc a Interhospitalia, la bugaderia que lidera la innovació en el control dels tèxtils hospitalaris. Prop de 30 persones van participar-hi, per tal de conèixer els diferents processos que es duen a terme en la bugaderia i el seu impacte en el cost i servei. Així mateix, comprendre l’estat actual de les noves tecnologies i l’impacte ambiental.

La jornada va comptar amb la ponència de diferents experts del sector: Raul Asla, gerent d’Interhospitalia; Vicenç Camps, expert del sector tèxtil, soci fundador i director de producte en Technitiger. S.L.; i Miquel Ortega, director d’Hoteleria en l’Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrals del Baix Empordà (Emporhotel).

Durant la jornada, es va fer una visita a les instal·lacions d’Interhospitalia per tal de conèixer de primera mà els processos i funcionament del servei. Aquesta bugaderia industrial ubicada a la província de Barcelona, està enfocada únicament al sector sanitari i és propietat d’un grup d’hospitals. Té una capacitat de producció de 20 tones per dia i dona servei a més de 22 centres, entre els quals destaquen hospitals com Sant Pau de Barcelona, ​​General de Manresa, o els de poblacions com Granollers, Calella i Blanes.

Altrament, es va aprofundir en temes d’interès referents a la sostenibilitat com: la utilització de teixits sostenibles, la reducció de l’impacte ambiental per tal de minimitzar la petjada de carboni, l’aprofitament de l’aigua i l’estalvi energètic, la tecnologia d’automatització de processos, la recuperació de teixits, l’ecodisseny i molt més.

Gràcies a tots els pontents i participants per assistir en aquesta jornada experiencial tan enriquidora del programa d’Update Serveis Generals. Consulta aquí les properes sessions!

2023-02-17T11:54:11+02:00