Vés al contingut

Com ho fem

Un model d’aprenentatge innovador orientat a resultats

 

 

Col·laboradors

Comunitat docent

Considerem prioritari establir relacions dins del sector de la salut i social que contribueixin a crear una comunitat docent d'alt impacte gràcies al seu coneixement i experiència.

Comptem amb professionals experts de l'àmbit universitari, assistencial i/o de gestió, que garanteixen la qualitat dels nostres programes formatius i asseguren la seva aplicabilitat en el dia a dia.

Consell assessor

Disposem d'un consell assessor acadèmic que orienta en línies de treball i ajuda a detectar el talent de referència en el sector.

Algunes de les nostres creacions

Formació i Desenvolupament del Talent

Un llibre que presenta tota la línia de treball impulsada des d'UCF i que incorpora un conjunt d'experiències, exemples, models i metodologies per impulsar programes i processos formatius i d'aprenentatge a les organitzacions de salut i social.

libro-formacion-desarrollo-talento.jpg

DescarregAR

Model formatiu d’UCF

Un document resum executiu del model formatiu d'UCF, que mostra la connexió de les diferents estratègies, eines i metodologies utilitzades en la formació i desenvolupament dels professionals de les organitzacions de salut i social.

 

document-formacion-y-desarrollo-ucf

DESCARREGAR

Management Colors

Una eina gamificada de suport i reflexió per a l'acció directiva. Potencia els processos integrals i integrats de desenvolupament competencial i orienta cap a l'excel·lència als professionals amb responsabilitats directives.

management_colors

MÉS INFORMACIÓ

Rethink the Mindset

Una eina gamificada de suport per a la reflexió i la planificació de les prioritats i preferències de formació i desenvolupament dels professionals, responsables de l'àrea de formació i desenvolupament, i de les persones amb funció directiva en organitzacions de salut i social.

Rethink the Mindset

Més informació