Vés al contingut

Solucions a mida

En un entorn de canvi i transformació, les organitzacions del sector salut i social s’enfronten a reptes específics del sistema que requereixen el lideratge i la participació dels seus professionals com a palanca de canvi.

En aquest context, des d’UCF, t’oferim solucions personalitzades de formació i acompanyament que donen resposta als reptes i necessitats de la teva organització i dels teus equips professionals.

Mitjançant les nostres experiències d'aprenentatge innovadores i orientades a resultats, volem ajudar-te a desenvolupar el talent dels teus professionals per contribuir a l’aportació de valor de la teva organització cap a la ciutadania. 

Per què UCF?
Realitzem projectes a mida per complir els objectius de la teva organització.
Ens adaptem a les necessitats i al dia a dia de la teva organització.
Personalitzem, cocreem i dissenyem el projecte de manera conjunta.
Dissenyem accions amb altres organitzacions que posem al servei de tot el sector.
Comptem amb l’expertesa de professionals referents del sector.
Apostem per metodologies innovadores per potenciar l’aprenentatge.
El nostre equip t’acompanya durant totes les fases del procés.

Casos d’èxit

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Assistim a l’acte de cloenda del programa formatiu Lideratge i desenvolupament d’equips de Fundació Catalònia, que ha comptat amb la col·laboració d’UCF i la Fundació Universitària del Bages.  

UCF
Cas d'èxit
Lideratge i gestió

L'Update Directiu d'UCF arriba camb noves propostes i nous continguts dels quals s'han beneficiat més de 600 persones amb funció directiva en aquests darrers 12 anys.

Cas d'èxit

Cas d'èxit
UCF

El 14 de febrer es va celebrar la III Trobada de responsables i tècnics de formació i desenvolupament d’organitzacions de salut i social en els cinemes Texas de Barcelona. 

Cas d'èxit

Cas d'èxit

El programa, desenvolupat per Unió Consorci Formació i UManresa UVic-UCC, s'ha centrat en l'acompanyament cap a una gestió més eficient, transformadora i orientada al valor del CSI. 

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Una experiència formativa per avaluar l'experiència del pacient al donar sang o plasma, revisar el procés i identificar possibles punts de millora.

Cas d'èxit

UCF
Cas d'èxit

Cohesió i mirada a futur dels equips de l’Agència Integrada Sanitària i Social

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Cap un nou model de lideratge centrat en fomentar la cooperació i el treball en xarxa

Cas d'èxit

Cas d'èxit
UCF

UCF desenvolupa un microcurs per formar els professionals de FHSJDM en l’abordatge de situacions derivades d'agressions o violència, tant física com verbal.

Cas d'èxit

Cas d'èxit

L'últim mòdul del Postgrau ha finalitzat amb una jornada de simulació presencial d’entrenament en lideratge i gestió d’equips al CISAR - Centre d’Innovació en Simulació d'UManresa. 

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Desenvolupem un programa formatiu amb l'objectiu de millorar l'acompliment professional dins del marc de lideratge i direcció de persones i equips.

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Posem en marxa la tercera edició del projecte de Lideratge, habilitats directives i desenvolupament directiu, un projecte de gran impacte dissenyat a mida per donar resposta a les necessitats dels comandaments del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

Cas d'èxit

UCF
Orientació

La revista "Informa’t", editada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CFCC), ha publicat a la seva edició de setembre de 2023 una entrevista amb Unió Consorci Formació sobre "La prospecció com a eina per conèixer de manera permanent les necessitats del sector i els reptes a curt i mitjà termini".

UCF

Avui, dia 28 de setembre, ha iniciat el curs en línia "Plans de cures estandarditzats per motius de consulta aguts", amb més de 700 participants de més de 35 institucions del SISCAT.

Cas d'èxit

UCF

Durant el mes de maig de 2023 es va dur a terme un taller per a tècniques de laboratori del Banc de Sang i Teixits (BST) que sovint han de presentar casos, processos o resultats científics.

Cas d'èxit

Cas d'èxit
UCF

Una dinàmica presencial per als nous residents a Mútua Terrassa en la qual van participar 55 residents.

Cas d'èxit

Cas d'èxit
UCF
Internacional

UCF i UManresa estan duent a terme un procés de mentoria internacional amb l'equip directiu, tant d'educació continuada com de les diferents facultats de ciències de la salut de la universitat, amb l'objectiu de crear una escola de formació continuada en salut que sigui referent al país.

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Acte de cloenda del Postgrau en Lideratge, habilitats directives i desenvolupament directiu en organitzacions, realitzat per l'equip directiu de la Fundació Catalònia.

Cas d'èxit

Cas d'èxit

L’equip directiu de la Fundació Catalònia inicia l'últim bloc del Postgrau en Lideratge, desenvolupament directiu i Gestió d’equips a les organitzacions a bord del Quetx Ciutat de Badalona, un vaixell de vela del S.XIX

Testimonials

Lara Rodriguez

Tècnica responsable de l'àrea de formació a l’Hospital Sant Rafael

Carles Pla

Subdirector de desenvolupament i gestió del talent de l’Institut Català de la Salut

Ferran Garcia

Director Gerent del Consorci Sanitari de Terrassa

Héctor Cantero

Director de Recursos Humans en Parc Sanitari Pere Virgili

Vols saber com podem ajudar-te?

Els nostres clients

T’acompanyem de manera personalitzada

Des d'UCF posem a disposició de les organitzacions un servei d'orientació 100% subvencionat que aporta un valor afegit al desenvolupament i millora dels professionals, partint de l'autoconeixement i reforçant les pròpies competències.