Vés al contingut

Què fem

Formem i acompanyem persones i organitzacions del sector salut i social

Unió Consorci Formació és una organització de referència en el camp de la formació i el desenvolupament de professionals i organitzacions del sector de la salut i social, en línia amb el model sanitari català.

Per això, comptem amb professionals especialitzats en l'àmbit de la formació i l'acompanyament en el sector, recursos formatius, materials i tecnològics propis, així com un model pedagògic orientat a l'aprenentatge i als resultats.

icono

Ets un professional?

En un context global de canvi i transformació que afecta el món i la societat en general, el sector sanitari i social s'enfronta a grans reptes que impacten directament en els professionals.

Els nous models d'atenció i informació als pacients i ciutadania, l'aparició de noves tecnologies i robòtica, l'aplicació de la intel·ligència artificial i la importància diagnòstica de les dades, entre d'altres, suposen l'aparició de nous rols i nous llocs de treball.

Des d'UCF volem ajudar-te a identificar i respondre als reptes mitjançant l'acompanyament en la teva formació i desenvolupament del teu talent i competències clau.

icono

Ets una organització?

Entendre les característiques i tendències del sector en què treballem és necessari per poder enfocar l'oferta de la nostra organització.

Avui dia, el concepte de salut és més ampli que la simple absència de malaltia i supervivència. La transformació del sistema de salut requereix el lideratge i la participació dels professionals com a palanca de canvi i transformació transversal.

Des d'UCF, escoltem de manera proactiva les necessitats de la teva organització, així com les dels teus equips i professionals, per tal d'adaptar la nostra oferta a la demanda i poder oferir-te solucions de formació i acompanyament personalitzades.

 

T’acompanyem de manera personalitzada

Des d'UCF posem a disposició dels professionals i les organitzacions un servei d'orientació 100% subvencionat que aporta un valor afegit al desenvolupament i millora dels professionals, partint de l'autoconeixement i reforçant les pròpies competències.

UCF en xifres

En el temps que portem aquest 2024... 

2024 fets destacats a 15 de juny
2024 fets destacats a 15 de juny d'UCF

Durant l’any 2023 es van impartir gairebé 800 accions formatives en les quals van participar més de 45.000 persones del sector salut i social de Catalunya. Es van dissenyar, a més, 545 projectes a mida per donar resposta als reptes i les necessitats de cada organització. Més de 24.000 alumnes van ser formats en nous models de lideratge, competències comunicatives, cohesió d'equips o desenvolupament directiu. 

 

 

CONSULTA LA MEMÒRIA DE 2023