Vés al contingut

Treballa amb nosaltres

Descobreix les ofertes disponibles

Coordinador/a de projectes d’aprenentatge

(Ref. 042024UCF_APP)

Unió Consorci Formació, SL (en endavant UCF) és una iniciativa conjunta de La Unió Catalana d’Hospitals i el Consorci de Salut i Social de Catalunya per impulsar formació contínua innovadora i transformadora, projectes, programes, activitats i iniciatives que afavoreixin el desenvolupament d’aprenentatges, la gestió del coneixement, innovació, millora continua i l’excel·lència dels professionals i de les organitzacions de salut i social. Totes aquestes activitats poden ser desenvolupades en format presencial (en format obert o corporatiu), semipresencial / online. 

La singularitat d’UCF és ser una institució de referència en el camp de la formació i desenvolupament per a les empreses, organitzacions i els professionals del sector de salut i social, d'acord amb el model sanitari català. Per això, compta amb uns recursos formatius materials i tecnològics (sessions presencials, format online, dinàmiques de grup, simulacions, etc.) propis, així com un model pedagògic i metodològic orientat a l’aprenentatge, i als resultats, i un equip de professionals expert en l’àmbit de la formació, l’aprenentatge i el desenvolupament professional a les organitzacions de salut del SISCAT (Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública de Catalunya) a través de La Unió i del Consorci de Salut i Social de Catalunya.

A UCF volem incorporar un/a coordinador/a de projectes d’aprenentatge adscrit a l’equip de Coordinació i Acompanyament a l’aprenentatge.

Descarrega el PDF per a més detalls i per saber com presentar la teva candidatura abans del 25 d’abril de 2024. 

Hi trobaràs: 

  • Funcions principals

  • Coneixements

  • Requisits

  • Valorem

  • Documentació i terminis de presentació

  • Què oferim

 

T’informem que les dades seran tractades per UCF amb finalitat de dur a terme processos de selecció i valoració de perfils de candidats, en base amb el consentiment que presta tota persona que fa arribar el CV. Les dades es conservaran durant un termini d’un any, no se cediran a tercers, ni tampoc es faran transferències internacionals de dades. Pots exercir els drets reconeguts a la normativa de protecció de dades adreçant-te a lopd@ucf.cat, també pots presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. 

No hi ha cap oferta de treball actualment que encaixi amb el teu perfil, però vols fer-nos arribar el teu CV?

 

Si t'agrada el disseny, la creació o la gestió de programes formatius, tens interès en noves tecnologies i metodologies pedagògiques, o tens una proposta formativa que creus que pot encaixar, posa't en contacte amb nosaltres enviant el teu CV. 

 

Trobaràs un formulari aquí sota i serà necessari que acceptis la normativa de protecció de dades. 

 

Estem desitjant conèixer-te!

Pots pujar aquí el teu CV en format PDF
Només un fitxer.
Límit de 5 MB.
Tipus permesos: pdf.

T’informem que les dades seran tractades per UCF amb finalitat de dur a terme processos de selecció i valoració de perfils de candidats, en base amb el consentiment que presta tota persona que fa arribar el CV. Les dades es conservaran durant un termini d’un any, no es cediran a tercers, ni tampoc es faran transferències internacionals de dades. Pots exercir els drets reconeguts a la normativa de protecció de dades adreçant-te a lopd@ucf.cat, també pots presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.