Vés al contingut
UCF

La sessió per abordar la identificació del potencial en les organitzacions va comptar amb les intervencions d'Isabel Arrieta (Hospital de Sant Pau), Mercedes Diego (The Knot World Wide), Carles Pla (ICS), Jordi Rodríguez (Sorigué), Ana Sedano (UCF), Mònica Buqueras (Hospital de Granollers) i Pilar Rol (CAPSS).

Aprenentatge en salut

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya ha publicat recentment el seu nou model d'aprenentatge i desenvolupament (MAD) que incorpora una visió totalment integral del coneixement.

UCF

Aquesta setmana celebrem el Dia Mundial del Cor, una jornada dedicada a la consciència i la prevenció de les malalties cardiovasculars. Aquest any, des d’UCF proposem 9 tips crucials per cuidar la teva salut cardiovascular i promoure una vida més saludable.

UCF

En moltes ocasions, les persones grans es troben en situacions de manca d’intimitat i pèrdua d’autonomia. En aquest context, les residències i els centres de cures, han de transformar el seu model d’atenció cap a l’Atenció Centrada en la Persona (ACP). La Història de Vida és una eina fonamental en aquest procés.

UCF

Avui, dia 28 de setembre, ha iniciat el curs en línia "Plans de cures estandarditzats per motius de consulta aguts", amb més de 700 participants de més de 35 institucions del SISCAT.

Atenció a la persona

Des de l'entrada en vigor de la llei d'eutanàsia, alguns professionals s'han vist obligats a atendre pacients en aquest tipus de situacions i a guiar-los en el procés de deliberació. El professional ha de tenir en compte 5 valors implicats en la deliberació sobre l'eutanàsia.

UCF

25 professionals de l’alt secretariat han iniciat la 4ª edició del programa formatiu per al Secretariat d’Alta Direcció de les organitzacions de Salut i Social
amb una sessió anomenada “Imaginant el futur de l’alt secretariat amb LegoSeriosPlay”

UCF

UCF i l'Agència Gallega de Coneixement en Salut (ACIS) han formalitzat un acord de col·laboració aquest mes de setembre. Aquest acord té com a objectiu promoure la formació continuada dels professionals de la salut del territori gallec per a una millora de l'assistència sanitària.

Lideratge i gestió

Els líders, siguin directius, comandaments intermedis o responsables de comissions clíniques, comitès assistencials o grups de treball de millora, tenen un paper fonamental en garantir una assistència sanitària de qualitat i segura.