Vés al contingut
Aprenentatge en salut
UCF

Amb la introducció de noves tecnologies, especialment del mòbil, el microlearning esdevé més potent, ja que és accessible des de diversos dispositius de manera directa. Entrevistem a Miguel Ángel Muras, fundador de Snackson, per saber-ne més.

Igualtat
Cas d'èxit

En el 25N, obre els ulls a la VM a través del projecte formatiu “Millora en la detecció, prevenció i abordatge de casos de violència masclista en l’entorn de salut i social”.

UCF

La 13a Jornada d’administratius Sanitaris de l’ICS, a la que han assistit més de 1.100 professionals, ha sigut una oportunitat única per compartir experiències i debatre sobre els reptes i oportunitats de futur de la funció administrativa.

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Cap un nou model de lideratge centrat en fomentar la cooperació i el treball en xarxa

UCF

L'objectiu d'aquesta formació pràctica és capacitar els professionals per aplicar les metodologies i filosofies de gestió més innovadores i modernes, fomentant la millora contínua en els processos assistencials.

UCF

Aquesta setmana s’ha realitzat una jornada organitzada per la Direcció Estratègica d'Atenció Integrada del Departament de Salut sobre la integració de l’atenció a persones fràgils, PCC i MACA a Catalunya.

Cas d'èxit

Cas d'èxit
UCF

UCF desenvolupa un microcurs per formar els professionals de FHSJDM en l’abordatge de situacions derivades d'agressions o violència, tant física com verbal.

Cas d'èxit

Cas d'èxit

L'últim mòdul del Postgrau ha finalitzat amb una jornada de simulació presencial d’entrenament en lideratge i gestió d’equips al CISAR - Centre d’Innovació en Simulació d'UManresa. 

Aprenentatge en salut

A partir de la col·laboració d'UCF amb UManresa, i amb relació a la seva Càtedra en Lideratge i Valors, s'ha elaborat un article relacionat amb els valors corporatius avui dia.