Vés al contingut
UCF

Amb més de 350 participants, el sorteig de Sant Jordi d'UCF ha tingut una resposta emocionant, destacant la diversitat de recomanacions literàries que fomenten el benestar emocional. Descobreix la persona guanyadora del sorteig i fes-te amb el premi regal que tenim per a tothom!

UCF
Lideratge i gestió
Sostenibilitat

UCF ha assistit a l'esdeveniment "Learning Technologies", que ha tingut lloc a Londres aquest 17 i 18 d'abril de 2024 per aprendre de les novetats en el sector e-learning i recursos humans a Europa.

UCF
Igualtat

L'objectiu principal ha estat crear una experiència d'aprenentatge vivencial per treballar competències i valors de forma innovadora. A més, les participants de la formació han posat a prova les seves habilitats i coneixements per resoldre, de manera efectiva, les situacions plantejades.

UCF

El programa, dirigit a professionals dels Serveis Assistencials Integrats d'Aran SL, se centra a millorar diverses àrees de l’organització a través d’una metodologia innovadora de treball que pretén potenciar una cultura de lideratge compartit que promogui la col·laboració.

UCF

Descobreix el llibre que aquest Sant Jordi t'aportarà benestar, bon humor, reflexió i una sensació d'estar com a casa. L'equip d'UCF et recomanem llibres que inspiren i reconforten i et convidem a seguir aquesta cadena. Participa en el nostre sorteig de Sant Jordi «Llegir ens fa bé!» i guanya un val de 50 € per gastar a la llibreria Pebre Negre. Recomana'ns el teu llibre fins al 21/04. Continua llegint per saber com participar i per a més detalls de les bases del sorteig.

Igualtat
UCF
Lideratge i gestió

Han començat les primeres edicions del programa Talent en Femení que es fan a Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre i Catalunya Central amb el suport del Departament de Salut. Les 3 edicions s'adrecen a dones que treballen a l’àmbit d’atenció primària.

UCF

UCF obre una nova edició subvencionada per a aquest mes de juny dirigida a professionals d’Atenció Primària de la formació “Atenció a les persones fràgils, amb cronicitat complexa (PCC) o avançada (MACA): posem-nos al dia!”.

UCF

El dijous 4 d'abril va tenir lloc la sessió "Com abastir-se de producte de proximitat i de temporada, directe de la pagesia catalana", dins del programa formatiu de l'Update de Serveis Generals, impulsat per UCF conjuntament amb el Consorci de Salut i Social de Catalunya.

UCF

El curs, dirigit a professionals de l'Àmbit de l'atenció primària, se centra en redefinició i la millora dels processos assistencials a través d'una metodologia d'aprenentatge basada en un simulador de processos.