Vés al contingut
UCF

L’acte, celebrat el dimarts 20 de febrer a l’entorn de Sant Sadurní d’Anoia, va comptar amb la participació de 21 persones que ocupen la direcció de serveis generals o comandament de 19 entitats de salut.

Cas d'èxit

Cas d'èxit
UCF

El 14 de febrer es va celebrar la III Trobada de responsables i tècnics de formació i desenvolupament d’organitzacions de salut i social en els cinemes Texas de Barcelona. 

Els professionals rebran formació de cent hores, virtual i gratuïta, dels nivells elemental, intermedi i de suficiència de català per l’atenció sanitària, en el marc del programa Conforcat a Mida que subvenciona aquesta iniciativa.

Cas d'èxit

Cas d'èxit

El programa, desenvolupat per Unió Consorci Formació i UManresa UVic-UCC, s'ha centrat en l'acompanyament cap a una gestió més eficient, transformadora i orientada al valor del CSI. 

UCF
Internacional

La trobada va celebrar-se amb l'objectiu de donar resposta als reptes futurs del sector de la formació contínua.

UCF
Internacional

La formació, titulada "Misión Alta Gerencia 2024", té com a objectiu principal dotar d'eines de lideratge empresarial i capacitació a escala internacional a alts directius d'hospitals de Colòmbia.

Internacional

Es duu a terme la impartició d'uns tallers presencials a Bogotà per a la transmissió de metodologies i eines pedagògiques desenvolupades entre UCF i UManresa UVic-UCC, als referents i responsables docents de la Universidad El Bosque.

UCF
Lideratge i gestió

Entrevistem al director acadèmic de la Càtedra de Lideratge en Valors, Valentí Martínez, per conèixer amb més profunditat els seus continguts. La iniciativa compta amb una col·laboració amb UCF per desplegar la formació relacionada amb el Lideratge en Valors en el sector salut i social.

UCF
Atenció a la persona

UCF obre noves edicions de dos cursos relacionats amb l'eutanàsia per a diferents tipus de professionals sanitaris. Les formacions estan programades pels mesos de febrer i març.