//Primera promoció de l’Itinerari formatiu de DUE’s de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell

Primera promoció de l’Itinerari formatiu de DUE’s de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell

La setmana passada va finalitzar la 1a. edició de l’itinerari formatiu d’Infermeria de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell.

Després de realitzar més de 250 hores de formació durant gairebé 3 anys, i de treballar en paral·lel un projecte que han defensat davant d’un tribunal format per la direcció del centre i UCF, han obtingut el Títol d’expert universitari en Habilitats relacionals per a infermeria en els àmbits sociosanitari i de salut mental, títol expedit per la Fundació Universitària del Bages.

Moltes felicitats a tots i totes i moltes gràcies al Dr. Esquerra, a la Sra. Hortensia Pérez i a l’equip directiu de l’organització per apostar per la formació i el desenvolupament de les persones com una eina estratègica en la gestió del talent de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell.

Seguim amb les següents promocions!!

2021-05-26T16:45:15+02:00