//Procés d’Acreditació de competències professionals

Procés d’Acreditació de competències professionals

El procés d’acreditació de les competències professionals és una iniciativa adreçada a avaluar, reconèixer i acreditar oficialment les competències professionals de les persones, adquirides per l’experiència professional i la formació no formal al llarg de tota la seva vida.

Aquest procés comporta beneficis tant pels treballadors com per les empreses i la societat, i és d’especial interès en el sector de l’atenció a les persones, que compta amb un nombre important de professionals amb experiència que tenen l’oportunitat d’acreditar-la i obtenir un títol de Formació Professional o Certificat de Professionalitat.

Des del servei d’orientació professional d’UCF estem en contacte amb l’AgènciaFP de la Generalitat de Catalunya, que obrirà les preinscripcions al gener de 2022, i podem assessorar-vos en aquest procés, igual que ajudar-vos en la vostra orientació professional.

Si vols contactar amb nosaltres per ampliar més informació, el nostre equip d’orientació està a la teva disposició:

orientacio@ucf.cat

Telèfon. 932594373

Igualment i si teniu qualsevol consulta podeu contactar al correu  acreditacio.fpcat@gencat.cat

Descarrega la infografia
2021-11-29T12:40:50+02:00