//Posada en marxa d’una pàgina web amb les ofertes de feina en el sector salut i social

Posada en marxa d’una pàgina web amb les ofertes de feina en el sector salut i social

La Unió Catalana d’Hospitals i el Consorci de Salut i Social de Catalunya posen en marxa una pàgina web específica amb les ofertes de feina de les organitzacions dels sectos de salut (pertanyents al SISCAT – Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública de Catalunya) i social associades a alguna d’aquestes patronals.

En la posada en marxa, més de 100 ofertes de treball es dirigeixen a la recerca de professionals facultatius, infermeres i psicòlegs per cobrir diferents espais professionals a diferents organitzacions del conjunt del territori.

La pàgina presenta tota l’oferta especialment pensada per a persones de fora de Catalunya i que valorin treballar en entitats de màxim prestigi a nivell nacional i internacional al territori català.

La pàgina que s’actualitzarà diàriament amb la nova oferta de llocs de treball, està gestionada per Unió Consorci Formació (iniciativa conjunta de les dues organitzacions en l’àmbit de la formació contínua).

Esperem que pugui resultar de l’interès de moltes i molts professionals, facilitant així la localització i l’accés a totes les ofertes disponibles a cada moment.

Consulta les ofertes
2022-01-25T16:57:19+02:00