//Jornada START de la 3ª edició del programa Lideratge en femení

Jornada START de la 3ª edició del programa Lideratge en femení

El passat dijous 3 de març es va dur a terme la jornada Start: Desconnectar per a reconnectar, de la 3ª edició del Programa d’Expertesa Universitària en Lideratge en Femení en el que participen 24 dones professionals del sistema de salut i social de Catalunya disposades a fer un pas endavant cap als àmbits del Lideratge i la gestió de serveis, persones i equips.

Durant aquesta jornada experiencial, les participants van sortir de l’àrea de confort del seu entorn professional per endinsar-se a un escenari en mig de la natura. Allunyades del seu entorn professional habitual, van iniciar converses on van compartir diferents punts de vista enfocats en un únic propòsit: deixar de banda els prejudicis per focalitzar-se en el seu creixement personal i professional.

Durant aquestes converses, les participants van poder identificar i compartir les pors que ens fan retrocedir o aturar, però també les motivacions i els objectius que persegueixen. Va ser una jornada molt enriquidora per sentir i sentir-nos a través d’un escenari natural, per compartir reflexions i abraçar nous reptes.

Descobreix més sobre el programa complet aquí:

PROGRAMA COMPLET
2022-03-08T13:45:53+02:00