//Arribem al destí del Viatge de créixer fent créixer!

Arribem al destí del Viatge de créixer fent créixer!

El passat dimarts 2 de març de 2022 , els prop de cinquanta comandaments i responsables assistencials, que el 18 de maig de 2021 van emprendre el Viatge de Créixer fent Créixer, van arribar al seu destí i ho van celebrar amb una Jornada de Cloenda en la qual hi va participar la direcció de la Fundació Hospital i Residència Sant Joan de Déu de Martorell  i d’Unió Consorci Formació (UCF) així com l’ Àngels Paredes, Directora del programa i Valentí Martinez, Director General de la Fundació Universitària del Bages Campus Manresa Universitat Vic-Universitat Central de Catalunya.

Durant gairebé un any, els viatgers han conegut i reconegut les seves competències personals i relacionals i han pogut reflexionar sobre les mateixes en relació al seu rol com a líders d’equips.  S’han entrenat per a la gestió dels seus equips en entorns d’alta complexitat com els actuals i per a la facilitació de converses difícils amb els seus col·laboradors. Igualment han descobert i aprofundit en recursos i tècniques per contribuir a que els usuaris de la Fundació Hospital i Residència Sant Joan de Déu de Martorell tinguin una experiència memorable en l’ús dels serveis existents, contribuint, igualment, al lideratge de la institució.

Tot l’anterior ha estat acompanyat i reforçat per la realització d’un Projecte Directiu Aplicat que de ben segur contribuirà a la transferència dels múltiples aprenentatges adquirits a la realitat professional de cada participant, més enllà de la finalització d’aquest viatge.

Des d’UCF agraïm la confiança dipositada per la Fundació Hospital i Residència Sant Joan de Déu de Martorell i desitgem seguir acompanyant als seus professionals en el desenvolupament del seu talent, aportant-los les eines necessàries per acomplir amb èxit el seu rol com a líders.

2022-03-10T11:25:44+02:00