//Metamorfosi de l’aprenentatge a les organitzacions

Metamorfosi de l’aprenentatge a les organitzacions

L’ORH, Observatorio de RR.HH, empresa especialitzada en l’edició de revistes adreçades a directius i professionals amb responsabilitats en l’àmbit de la direcció de persones, va publicar al seu número de febrer (N° 175) , un article sobre una nova cultura d’aprenentatge escrit per Oscar Dalmau, Gerent d’Unió Consorci Formació.

Durant els darrers temps veiem, escoltem, llegim que l’àmbit de la formació i el desenvolupament dins de les organitzacions està canviant i s’està transformant. Online, mobile, microlearning, itineraris i trajectòries, gamificació, videolearning, transmèdia, omnicanalitat, experiències úniques, immersives i memorables. Del focus en l’aprenentatge i el coneixement, la cocreació, la col·laboració, entorns oberts i ecosistemes, empoderant el talent intern, desenvolupant equips i líders com a drivers de valor i d’una nova cultura. De la innovació, la digitalització, els facilitadors tecnològics, la transformació de la proposta de valor… per veritablement posar les persones al centre.

En aquest context, aquest article, parla sobre la “Metamorfosi de l’aprenentatge a les organitzacions”. La metamorfosi és molt més que un procés de transformació, és un viatge cap a una cultura d’aprenentatge nova.

Un viatge on responsables de formació i desenvolupament tenen la responsabilitat de contribuir des del talent i el coneixement de l’organització al reskilling i upskilling d’altres persones i de la societat en general. Aquest propòsit i contribució social ha de formar part intrínseca de la tasca a l’àrea de persones, però també connectar-se amb la responsabilitat social de la mateixa organització i de les seves línies de treball al marc dels objectius de desenvolupament sostenible 2030.

Vols conèixer més sobre aquesta metamorfosi? T’animem a continuar llegint l’article complet aquí.

2022-03-17T16:51:58+02:00