//El Govern premia el mèrit professional d’UCF en la categoria de responsabilitat social corporativa

El Govern premia el mèrit professional d’UCF en la categoria de responsabilitat social corporativa

El Molt Honorable senyor Pere Aragonès, President de la Generalitat de Catalunya ha lliurat avui dia 22 de març de 2022, al Palau de la Generalitat de Catalunya la Placa al Treball President Francesc Macià 2020-2021 a Unió Consorci Formació i que ha recollit la Sra. Roser Fernández, en qualitat de Presidenta del seu Consell d’Administració.

Ateses les restriccions de l’any 2020, aquest any s’agrupen les dues convocatòries 2020 i 2021 per concedir a 31 persones la Medalla al treball President Macià i a 11 entitats la Placa al treball President Macià.

Aquests guardons reconeixen les especials qualitats, mèrits o serveis prestats en l’àmbit del treball i, pel que fa a l’edició de 2020, el Govern ha decidit atorgar una placa, amb caràcter excepcional, a totes les persones treballadores de tots els sectors en reconeixement de la resposta que han donat i continuen donant per fer front a la pandèmia de la Covid-19.

En aquest context, Unió Consorci Formació, iniciativa conjunta de la Unió Catalana d’Hospitals i del Consorci de Salut i Social de Catalunya, ha sigut atorgada la Placa al treball President Macià (2020) en la categoria de responsabilitat social corporativa.

Durant el segon trimestre de 2020, amb l’augment de casos de contagi de la Covid-19, es va detectar la necessitat de contractar persones per donar servei a les residències de gent gran, donada la situació i el nombre elevat de baixes dels professionals sociosanitaris.

Per aquest motiu, des d’ Unió Consorci Formació i conjuntament amb el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), vam impulsar una formació virtual per a l’acollida i la incorporació de personal per donar suport a les residències així com borses de treball específiques habilitades per disposar de persones per treballar en residències.

Tot l’equip d’UCF agraïm molt a les persones i institucions que han fet possible l’atorgament d’aquesta distinció i ens serveix com a estímul per continuar treballant, millorant i repensant com, des del nostre dia a dia, podem mitjançant la formació i l’aprenentatge ajudar a les organitzacions i als professionals del sector a ajudar a les persones i aportar més valor a la societat.

-Molt Honorable Senyor Pere Aragonès i Garcia, President de la Generalitat de Catalunya.
-Senyora Roser Fernández, en qualitat de Presidenta del Consell d’Administració d’Unió Consorci Formació.
-Honorable Senyor Roger Torrent i Ramió, Conseller d’Empresa i Treball.
Palau de la Generalitat de Catalunya. 29 de març de 2022.
2022-04-08T10:01:33+02:00