//Seguim creixent a tota vela

Seguim creixent a tota vela

L’equip directiu de la Fundació Catalònia ha iniciat el tercer i últim bloc del Postgrau en Lideratge, desenvolupament directiu i Gestió d’equips a les organitzacions impartit conjuntament per Unió Consorci Formació (UCF) i la Fundació Universitària del Bages, Campus UManresa UVic-UCC.

Aquest mòdul els aportarà coneixements i habilitats per a ser més eficaços en la seva activitat professional i adquirir una visió global del conjunt d’àrees i activitats realitzades des de la mateixa fundació. Els participants han arribat al tercer i últim bloc del postgrau a bord del Quetx Ciutat de Badalona, un vaixell de vela del S.XIX atracat al mateix Port de Badalona.

Gràcies als coneixements i consells aportats per part de l’experimentada tripulació, els membres de l’equip directiu de la Fundació Catalònia van ser capaços de portar a cap les maniobres necessàries per a fer navegar el vaixell aprofitant la força del vent. Posteriorment, a terra ferma, el grup va tenir l’oportunitat de reflexionar sobre l’experiència viscuda i extreure aprenentatges transferibles al seu dia a dia per a continuar guiant amb èxit la Fundació Catalònia.

Des d’UCF volem aprofitar per a agrair la dedicació i amabilitat dels membres de l’Associació d’amics del Quetx Ciutat de Badalona i la confiança de Catalònia Fundació Creactiva

2022-04-12T17:31:45+02:00