//Millora de les habilitats de conversa en situacions de prestació d’ajuda a morir en context eutanàsic

Millora de les habilitats de conversa en situacions de prestació d’ajuda a morir en context eutanàsic

Des d’UCF volem donar continuïtat a la formació dels professionals en l’acompanyament del procés d’eutanàsia, és per això que estem immersos en la producció d’un nou curs online que hem anomenat Comunicació en situacions de prestació d’ajuda per morir en context eutanàsic.

Es tracta d’un curs basat en casos pràctics, on a través de vídeos, que estem gravant aquests dies,  presentarem  situacions que poden donar resposta al com realitzar l’abordatge de les converses tant amb la persona que demana l’eutanàsia com amb els seus acompanyants o família.

Aquesta formació, a la que ja us podeu inscriure, es durà a terme entre el 2 de juny i el 27 de juny del 2022 amb una durada de 7 hores.

Disposem de places 100% subvencionades!

INSCRIU-TE!
CONSULTA EL PROGRAMA COMPLET
2022-04-27T10:18:49+02:00