//Imaginant el futur de l’alt secretariat amb LegoSeriosPlay

Imaginant el futur de l’alt secretariat amb LegoSeriosPlay

Ahir, dia 28 d’abril de 2022, va iniciar la 2a edició del Programa formatiu per al Secretariat d’Alta Direcció de les organitzacions de Salut i Social, l’objectiu del qual és oferir als professionals una formació continuada especialitzada amb un programa de coneixement aplicat que permeti l’actualització i adaptació a les necessitats actuals que es precisen en les funcions de suport directiu.

La primera sessió del programa “Imaginant el futur de l’alt secretariat amb LegoSeriosPlay” va consistir a visualitzar i construir, de manera col·laborativa, quines són les competències per a aconseguir l’excel·lència en l’alt secretariat.

A través de la metodologia LegoSeriousPlay (LSP), les alumnes van poder identificar les fortaleses i anhels de l’equip, aquells que ajudin a confegir com imaginem l’alt secretariat en els propers temps, i a generar accions concretes per a l’assoliment d’una visió compartida i de futur de l’alt secretariat. 

Moltes gràcies a la Núria Serrat, Doctora en pedagogia per la UB i Formadora a UCF, qui va liderar la sessió, i a  tot el grup de dones que van participar en la sessió amb energia, proactivitat i molt bon treball en equip.

Obrim un nou grup per realitzar el programa que es durà a terme entre el 5 d’octubre  de 2022 i el 22 de març del 2023 amb una durada de 37 hores.

INSCRIU-TE!
CONSULTA EL PROGRAMA COMPLET
2022-04-29T14:15:59+02:00