//Coneix a les dones que lideraran el futur del sector salut i social

Coneix a les dones que lideraran el futur del sector salut i social

Arribem a la meitat de la 3ª edició del Programa d’Expertesa Universitària en Lideratge en Femení de 120 hores que va iniciar el 24 de febrer de 2022.

Durant aquests últims mesos, les 24 dones professionals participants en el programa, han anat realitzant un seguit de sessions 100% pràctiques amb l’objectiu d’adquirir totes les eines per fer un pas endavant cap als àmbits del Lideratge i la gestió de serveis, persones i equips.

Entre aquestes sessions presencials, destaquem algunes com Estils de lideratge i relació amb l’altre, Autoconeixement, Creativitat, Habilitats relacionals, Comunicació (impacte i influència), Mindfullness per cultivar presència i claredat o Negociació i gestió de conflictes.

Avui, dia 30 de Juny, s’ha portat a terme una Jornada especial anomenada Team LAB, en la qual han posat en pràctica el treball en equip, la col·laboració i cooperació.

Encara ens queda la meitat d’un llarg recorregut per davant, però fins ara, podem dir que tot el grup d’aquesta edició demostra sessió rere sessió les ganes d’aprendre i el gran potencial de creixement que tenen per a ocupar càrrecs de comandaments o responsables d’equip.

En aquest vídeo que presentem a continuació, hem intentat transmetre l’essència d’aquest programa i recopilar algunes de les sensacions, reflexions i aprenentatges que s’està emportant aquest grup de dones professionals que lideraran el futur del sector salut i social.

Ja estan obertes les inscripcions per a la 4a edició del Programa d’Expertesa Universitària en Lideratge en Femení que es durà a terme entre el 25 d’octubre de 2022 i el 13 de juny de 2023.

Inscriu-te a la 4a edició!
2022-10-27T17:20:24+02:00