Vés al contingut

UCF participa en una jornada de l’Àrea d’Envelliment i Benestar (eib) del Consorci de Salut i Social de Calalunya (CSC) per parlar de l’acreditació de professionals en l’àmbit social

UCF
Eib CSC jornada 4 ponents.jpg

El passat 27 de setembre es va celebrar la jornada ‘L’acreditació de professionals en l’àmbit social‘, organitzada per l’Àrea d’Envelliment i Benestar (eib). L’acte es va dur a terme a l’entitat de Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) amb l’objectiu d’aprofundir en aquest procés, essencial per a la captació i fidelització de professionals.

L’acte va comptar amb una presentació de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (FPCAT), seguida d’una taula de debat on diferents experts van abordar la captació i fidelització de professionals al sector social i com millorar la seva qualificació a través de l’acreditació.

oscar parlant eib csc jornada.png

Els experts de sector diversos van reflexionar entorn de la gestió i desenvolupament de talent, l’employer branding aplicables a les organitzacions sanitàries i socials, així com donar eines als associats en aquest àmbit.

Òscar Dalmau, gerent d’Unió Consorci i formació (UCF), va parlar del servei d’Orientació Professional i Assessorament que oferim a professionals que volen obtenir l’acreditació de competències. Es tracta d’un servei gratuït, a través del qual UCF ja ha acompanyat a més de 500 persones.

Descobreix més sobre el servei d’orientació aquí.

I si vols conèixer més informació de la jornada, prem aquí.