//UCF participa en una jornada de l’Àrea d’Envelliment i Benestar (eib) del Consorci de Salut i Social de Calalunya (CSC) per parlar de l’acreditació de professionals en l’àmbit social

UCF participa en una jornada de l’Àrea d’Envelliment i Benestar (eib) del Consorci de Salut i Social de Calalunya (CSC) per parlar de l’acreditació de professionals en l’àmbit social

El passat 27 de setembre es va celebrar la jornada ‘L’acreditació de professionals en l’àmbit social‘, organitzada per l’Àrea d’Envelliment i Benestar (eib). L’acte es va dur a terme a l’entitat de Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) amb l’objectiu d’aprofundir en aquest procés, essencial per a la captació i fidelització de professionals.

L’acte va comptar amb una presentació de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (FPCAT), seguida d’una taula de debat on diferents experts van abordar la captació i fidelització de professionals al sector social i com millorar la seva qualificació a través de l’acreditació.

Els experts de sector diversos van reflexionar entorn de la gestió i desenvolupament de talent, l’employer branding aplicables a les organitzacions sanitàries i socials, així com donar eines als associats en aquest àmbit.

Òscar Dalmau, gerent d’Unió Consorci i formació (UCF), va parlar del servei d’Orientació Professional i Assessorament que oferim a professionals que volen obtenir l’acreditació de competències. Es tracta d’un servei gratuït, a través del qual UCF ja ha acompanyat a més de 500 persones.

Descobreix més sobre el servei d’orientació aquí.

I si vols conèixer més informació de la jornada, prem aquí.

2022-11-11T12:08:19+02:00