//Unió Consorci Formació actualitza la seva identitat visual corporativa

Unió Consorci Formació actualitza la seva identitat visual corporativa

Avui, dia 3 novembre de 2022 volem compartir amb tots vosaltres el llançament de la nova identitat visual corporativa d’Unió Consorci Formació, que reforça el nostre compromís constant amb la innovació i l’aprenentatge.

En un moment en què s’estan formulant noves preguntes sobre la transformació del sector i les organitzacions de salut i social, la nova imatge s’orienta a ser part de la resposta necessària per fer front a aquests nous reptes i canvis.

Un diàleg i una col·laboració, que permetin impulsar una nova cultura d’aprenentatge i desenvolupament dels equips i professionals.

La nova identitat visual corporativa prioritza l’ús de diferents colors corporatius que alhora donen sentit als diferents àmbits d’activitat:

L’evolució de la identitat visual corporativa d’UCF també correspondrà amb una reformulació de les diferents línies d’activitat tant de formació en obert com de formació corporativa i acompanyament als equips i organitzacions en els seus reptes:

Properament anirem compartint més informació sobre tot aquest procés de canvi que estem realitzant, amb la voluntat de donar resposta a les necessitats de les persones, equips i organitzacions i de connectar més les nostres línies de treball amb les estratègies de canvi i transformació del sector aportant un valor diferencial i singular.

2022-11-21T17:05:46+02:00