//Signatura d’un conveni estratègic de col·laboració entre Tec de Monterrey, UManresa UVic-UCC i Unió Consorci Formació

Signatura d’un conveni estratègic de col·laboració entre Tec de Monterrey, UManresa UVic-UCC i Unió Consorci Formació

El passat dia 28 d’octubre va tenir lloc a l’Hospital de Zambrano Hellion – TecSalud la signatura d’un conveni estratègic de col·laboració entre la Universitat de Tec de Monterrey, UManresa UVic-UCC i Unió Consorci Formació.

El conveni va ser signat pel Dr. Jorge Blando Martínez, vicerector d’Educació Contínua,  el Dr. Jorge Eugenio Valdez García, Degà de l’Escola de Medicina i Ciències de la Salut, el Dr. Jorge Azpiri López, director de Desenvolupament a TecSalud, el Dr. Valentí Martínez Espinosa, director general de FUB-UManresa, i Oscar Dalmau Ibañez, director general d’Unió Consorci Formació.

Tec de Monterrey es troba en el Top 4 de les millors Universitats de Llatinoamèrica d’acord a The QS University Rankings: Latin America 2022.

A finals del mes de juliol ja es va signar un conveni de manera no presencial. Tot i això, amb l’actual signatura es reforça l’objectiu del conveni, que és impulsar conjuntament iniciatives i projectes de formació i desenvolupament professional cap a professionals, equips i organitzacions de salut a escala llatinoamericana. 

El desplegament de les iniciatives començarà a principis de l’any 2023, i serà progressiu amb el temps. El primer pas serà començar amb programes de curta durada i en línia, i més endavant encaminar-se cap a microtrajectòries i itineraris de mitja i llarga durada, acreditats.

2022-12-14T17:06:00+02:00