//UCF i UManresa UVic-UCC formen consultors i facilitadors de l’Escola d’Empresarials d’UMondragon

UCF i UManresa UVic-UCC formen consultors i facilitadors de l’Escola d’Empresarials d’UMondragon

UCF, UManresa i la Universitat de Mondragon, venen col·laborant des de fa temps en tres línies de treball principals:

  • L’intercanvi de coneixements a nivell pedagògic i metodològic entre docents.
  • El disseny de models que acompanyin i impulsin la creació d’ecosistemes d’aprenentatge i innovació.
  • El disseny de noves iniciatives i programes conjunts adreçats als professionals de salut en l’àmbit de les noves metodologies, nous lideratges i organitzacions, tant al País Basc com a Catalunya.

Aprofitant  una nova trobada de l’equip de treball, recentment s’han intercanviat coneixements en els àmbits pedagògics i metodològics entre consultors i facilitadors de l’Escola d’empresarials a la seva seu de Bilbao AS Fabrik.

El projecte de Bilbao AS Fabrik d’UMondragon s’emmarca en un ecosistema innovador i de referència en l’àmbit dels serveis avançats per a la indústria 4.0, l’economia digital, aglutinant de forma integral la formació universitària (en àmbits com la robòtica, big data, digitalització i el seu impacte en les humanitats, educació, etc.) i una comunitat de persones impulsores d’iniciatives empresarials innovadores.

Així doncs, estem dissenyant conjuntament diverses accions d’aprenentatge per tal de traslladar aquestes noves maneres de fer cap al sector salut i social.

Durant el transcurs de les jornades, s’ha compartit i transferit la metodologia desenvolupada des d’UCF i UManresa, “Management Colors”, per treballar la reflexió col·laborativa al voltant de les habilitats clau necessàries en els professionals i directius del futur. Aquestes, s’incorporaran en la formació, acompanyament i suport a les persones, equips, cooperatives i organitzacions de l’entorn de Bilbao.

2023-02-28T18:07:27+02:00