//UCF assisteix a la XXIII Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial

UCF assisteix a la XXIII Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial

Avui, dia 8 de juny de 2023, s’ha celebrat la XXIII Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial sota el lema “De processos a resultats. Quant hem avançat en Qualitat assistencial“.

Com a organització sòcia de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial, des d’UCF hem assistit a l’acte que ha tingut lloc a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú i que ha comptat amb més de 300 professionals del sector.

Segons les paraules de la seva presidenta, Hortensia Aguado, aquesta jornada té com a objectiu conèixer i compartir projectes, experiències d’èxit, així com els projectes en els quals encara no s’han assolit els objectius fixats, però que mostren una millora continua.

Organitzada en diferents taules rodones, durant el matí s’han presentat projectes i resultats al voltant de l’experiència de les persones ateses, la implantació de millores organitzatives i clíniques, així com alguns exemples de gestió eficient de les institucions. Les experiències i projectes exposats durant la tarda han permès conèixer iniciatives relacionades amb els resultats basats en valor i el desplegament d’iniciatives de millora.

La jornada, que ha posat de manifest la importància de l’avanç de la qualitat a Catalunya, ha conclòs amb el lliurament de premis a les millors comunicacions.

2023-07-21T13:20:01+02:00