//Jornada final TRANSFORM – 4a edició del programa de Lideratge en femení

Jornada final TRANSFORM – 4a edició del programa de Lideratge en femení

Aquest dimarts, 13 de juny de 2023, s’ha celebrat la jornada TRANSFORM de la 4a edició del programa d’expertesa universitària en Lideratge Femení, en la qual han participat les 24 alumnes que han arribat al final d’aquest viatge en femení.

El programa, que va començar a l’octubre de 2022, ha estat organitzat per La Unió Catalana d’Hospitals, el Consorci de Salut i Social de Catalunya, i l’Institut Català de la Salut, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Gestió Sanitària i impartit per Unió Consorci Formació.

Aquesta jornada representa la transformació i l’evolució de les participants, mitjançant la presentació i defensa dels projectes de desenvolupament personal (PDP) realitzats al llarg del programa. Totes les participants han presentat, a través d’un objecte o peça creada manualment, una narrativa del seu propi viatge transformador.

Durant les intervencions s’ha realitzat un exercici col·lectiu anomenat “missatge vitamina”. Cada participant ha dedicat paraules positives i missatges d’admiració per a cada companya, escrivint-los en un post-it. D’aquesta manera, cada participant s’emporta un petit recull de missatges que els servirà com a motivació en dies febles.

La sessió s’ha dut a terme a les aules de formació del Parc Sanitari Pere Virgili, i ha estat conduïda per la Sra. Montse Bordas, Facilitadora de processos d’aprendentatge i desenvolupament, i docent del programa, i coordinada per la Sra. Glòria Serrano, Responsable de Projectes d’Aprendentatge i Desenvolupament d’UCF.

També han estat presents totes les mentores que han acompanyat les participants en la realització del projecte final: la Dra. Núria Serra, Col·laboradora d’UCF; la Sra. Mireia Subirana, Experta en Docència, Innovació i Recerca en Cures CCSPT; la Dra. Candela Calle, Directora General Fundació Sant Francesc d’Assís; la Dra. Mònica Ballester, Directora Mèdica de l’Hospital de Mataró; la Dra. Beatriu Bayès, Directora General de la Fundació Privada Hospital General de Granollers; i la Dra. Sònia Pérez, Cap del Servei d’Atenció Primària de de Badalona Serveis Assistencials.

Gràcies a totes les participants per l’honesta implicació en aquest llarg viatge. En nom d’UCF desitgem que compliu tots els vostres propòsits, tant en l’àmbit personal com professional. I recordeu, tal com ha esmentat la Sra. Bordas,  “On hi poses l’energia hi poses l’atenció!”.

2023-07-06T11:54:00+02:00