//UCF desenvolupa conjuntament amb ENALTIS una simulació online gamificada en Lean

UCF desenvolupa conjuntament amb ENALTIS una simulació online gamificada en Lean

UCF i ENALTIS han dissenyat i desenvolupat conjuntament un entorn de simulació gamificat, que permet la posada en pràctica de decisions vinculades a redisseny i innovació en processos assistencials.

La simulació permet veure com els pacients i els professionals es mouen dins un entorn hospitalari, a partir de les decisions preses pels alumnes. L’objectiu de la simulació és optimitzar aquestes decisions en clau de la cuàdruple AIM: pràctiques clíniques de màxim valor, augmentar l’experiència pacient, eficàcia i eficiència organitzativa, i compromís i satisfacció dels professionals.

Entre simulació i simulació els participants poden veure i analitzar un quadre de comandament integral amb indicadors quantitatius i qualitatius PREMs i PROMs. A partir de l’anàlisi dels resultats els participants comparteixen reflexions, i noves estratègies per buscar l’excel·lència del treball de l’equip i el servei.

La simulació s’enmarca dins l’estratègia d’UCF de generar entorns digitals de pràctica deliberada de manera connectada amb els continguts i programes formatius.

Consulta el programa complet
2022-02-23T11:52:40+02:00