//Health Talent Hub ha connectat més de 100 professionals sanitaris de fora de Catalunya amb oportunitats laborals d’entitats associades

Health Talent Hub ha connectat més de 100 professionals sanitaris de fora de Catalunya amb oportunitats laborals d’entitats associades

Metges, infermeres/ers i psicòlogues/egs d’arreu d’Espanya ja han enviat el seu CV a través de la plataforma talent.ucf.cat

Al juny de 2022, Unió Consorci Formació va posar en marxa el projecte Health Talent Hub, iniciativa impulsada per La Unió, Associació d’Entitats Sanitàries i Socials de Catalunya, i el Consorci de Salut i Social de Catalunya amb l’objectiu de sumar esforços en l’atracció de talent de fora de Catalunya a les entitats sanitàries associades.

Aquest projecte, que dona servei als centres del SISCAT i que és gratuït per a les entitats associades, permet posar en contacte a professionals sanitaris de fora de Catalunya amb ofertes laborals de les entitats de manera àgil a través del seu portal web.

Actualment comptem amb més de 150 ofertes laborals dirigides a metges, infermeres/ers i psicòlogues/egs que ens fan arribar directament les entitats associades.

En aquest darrer mes, més de 100 professionals sanitaris d’arreu d’Espanya han enviat el seu CV a través d’aquest portal web, que serveix d’enllaç amb les àrees de recursos humans de les organitzacions.

Per donar visibilitat al projecte, s’està portant a terme una campanya de difusió a través de canals online i xarxes socials, així com pels diferents col·lectius professionals. També s’han planificat diferents publicacions on i offline a través de revistes com la Revista Rol d’infermeria o el Diario Médico.

Alhora, i com a valor afegit, des de Health Talent Hub acompanyem la incorporació dels nous professionals en els Hopitals i Organitzacions de Salud associades, amb programes de desenvolupament i formació continua, que més enllà del pla d’acollida potencien la consolidació de les noves competències professionals tècniques i transversals. És per això, que les persones que han sol·licitat inscripció a algunes de les ofertes laborals publicades ja poden gaudir d’alguns cursos formatius de manera gratuïta.

Ens posem a la disposició dels centres per a poder ampliar aquesta informació a través del correu: talent@ucf.cat

2022-11-11T12:08:27+02:00