Vés al contingut

Health Talent Hub ha connectat més de 100 professionals sanitaris de fora de Catalunya amb oportunitats laborals d’entitats associades

UCF
Health talent hub ordinador.png
Metges, infermeres/ers i psicòlogues/egs d’arreu d’Espanya ja han enviat el seu CV a través de la plataforma talent.ucf.cat

Al juny de 2022, Unió Consorci Formació va posar en marxa el projecte Health Talent Hub, iniciativa impulsada per La Unió, Associació d’Entitats Sanitàries i Socials de Catalunya, i el Consorci de Salut i Social de Catalunya amb l’objectiu de sumar esforços en l’atracció de talent de fora de Catalunya a les entitats sanitàries associades.

Aquest projecte, que dona servei als centres del SISCAT i que és gratuït per a les entitats associades, permet posar en contacte a professionals sanitaris de fora de Catalunya amb ofertes laborals de les entitats de manera àgil a través del seu portal web.

Actualment comptem amb més de 150 ofertes laborals dirigides a metges, infermeres/ers i psicòlogues/egs que ens fan arribar directament les entitats associades.

Health talent hub portada.png

En aquest darrer mes, més de 100 professionals sanitaris d’arreu d’Espanya han enviat el seu CV a través d’aquest portal web, que serveix d’enllaç amb les àrees de recursos humans de les organitzacions.

Per donar visibilitat al projecte, s’està portant a terme una campanya de difusió a través de canals online i xarxes socials, així com pels diferents col·lectius professionals. També s’han planificat diferents publicacions on i offline a través de revistes com la Revista Rol d’infermeria o el Diario Médico.

Alhora, i com a valor afegit, des de Health Talent Hub acompanyem la incorporació dels nous professionals en els Hopitals i Organitzacions de Salud associades, amb programes de desenvolupament i formació continua, que més enllà del pla d’acollida potencien la consolidació de les noves competències professionals tècniques i transversals. És per això, que les persones que han sol·licitat inscripció a algunes de les ofertes laborals publicades ja poden gaudir d’alguns cursos formatius de manera gratuïta.

Ens posem a la disposició dels centres per a poder ampliar aquesta informació a través del correu: talent@ucf.cat