//Signem un conveni marc de col·laboració amb Magma Somos per a la innovació educativa en el sector de la salut i social

Signem un conveni marc de col·laboració amb Magma Somos per a la innovació educativa en el sector de la salut i social

Durant el mes de juny, hem formalitzat la signatura d’un conveni marc de col·laboració amb Magma Somos, una empresa especialitzada en la implementació de projectes avançats d’e-learning.

Magma Somos té com a objectiu proporcionar solucions innovadores en el camp de les TIC i en plataformes de gestió de continguts, LMS, e-learning Analytics i projectes a mida que busquen millorar l’experiència de l’usuari en les iniciatives en línia.

L’objectiu d’aquest conveni és establir un marc global de col·laboració en l’àmbit de l’aprenentatge i la innovació educativa per als professionals de la salut i social, en qualsevol modalitat o canal.

Aquest marc ha de poder incorporar processos i iniciatives d’aprenentatge personalitzats, significatius i innovadors, ja siguin presencials o intensius en l’ús de tecnologies disruptives i transformadores, per respondre a les necessitats dels professionals i les organitzacions de salut.

El desenvolupament d’aquesta col·laboració inicial es realitzarà a través d’una programació específica de projectes, programes, accions i activitats que s’hauran d’elaborar.

És un gran plaer formar part d’aquesta comunitat de #learningheroes.

2023-09-13T09:45:41+02:00