Vés al contingut

Signem un conveni marc de col·laboració amb Magma Somos per a la innovació educativa en el sector de la salut i social

UCF
Aprenentatge en salut
Magma Somos

Durant el mes de juny, hem formalitzat la signatura d’un conveni marc de col·laboració amb Magma Somos, una empresa especialitzada en la implementació de projectes avançats d'e-learning.

Magma Somos té com a objectiu proporcionar solucions innovadores en el camp de les TIC i en plataformes de gestió de continguts, LMS, e-learning Analytics i projectes a mida que busquen millorar l'experiència de l'usuari en les iniciatives en línia.

L'objectiu d'aquest conveni és establir un marc global de col·laboració en l'àmbit de l'aprenentatge i la innovació educativa per als professionals de la salut i social, en qualsevol modalitat o canal.

Aquest marc ha de poder incorporar processos i iniciatives d'aprenentatge personalitzats, significatius i innovadors, ja siguin presencials o intensius en l'ús de tecnologies disruptives i transformadores, per respondre a les necessitats dels professionals i les organitzacions de salut.

El desenvolupament d'aquesta col·laboració inicial es realitzarà a través d'una programació específica de projectes, programes, accions i activitats que s'hauran d'elaborar.

És un gran plaer formar part d’aquesta comunitat de #learningheroes.