//Simulant maniobres de prevenció de violència en interacció amb els usuaris

Simulant maniobres de prevenció de violència en interacció amb els usuaris

Des d’UCF volem acompanyar als professionals de salut i social en la detecció i prevenció de situacions de risc en el lloc de treball, és per això, que estem immersos en la producció d’un nou curs online anomenat Prevenció i gestió de situacions de violència en interacció amb els usuaris.

Es tracta d’un curs basat en casos pràctics, on a través de vídeos, que estem gravant aquests dies,  presentarem situacions on es poden aplicar maniobres de prevenció de violència quan s’interactua amb usuaris de residències i centres sanitaris. La idea del curs és treballar sobre casos reals les eines específiques de prevenció i gestió de la violència en lloc de treball i adoptar una actitud preventiva vers possibles agressions físiques i/o verbals.

Els vídeos s’estan gravant a la  UManresa – Fundació Universitària del Bages (FUB), on disposen d’un simulador, amb una planta habilitada que simula una planta real d’hospital (amb habitació, quiròfan, despatx…).

Aquesta formació online 100% subvencionada, es durà a terme entre el 15 de juny del 2022 i el 27 de juliol del 2022 amb una durada de 12 hores, i entre el 7 de setembre i el 26 d’octubre del 2022 tindrà lloc una segona edició.

CONSULTA EL PROGRAMA COMPLET
2022-05-06T13:39:13+02:00