Vés al contingut

Simulant maniobres de prevenció de violència en interacció amb els usuaris

UCF
Simulant maniobres de prevenció de violència en interacció amb els usuaris.jpg

Des d’UCF volem acompanyar als professionals de salut i social en la detecció i prevenció de situacions de risc en el lloc de treball, és per això, que estem immersos en la producció d’un nou curs online anomenat Prevenció i gestió de situacions de violència en interacció amb els usuaris.

Es tracta d’un curs basat en casos pràctics, on a través de vídeos, que estem gravant aquests dies,  presentarem situacions on es poden aplicar maniobres de prevenció de violència quan s’interactua amb usuaris de residències i centres sanitaris. La idea del curs és treballar sobre casos reals les eines específiques de prevenció i gestió de la violència en lloc de treball i adoptar una actitud preventiva vers possibles agressions físiques i/o verbals.

Simulant maniobres de prevenció de violència en interacció amb els usuaris2.jpg

Els vídeos s’estan gravant a la  UManresa – Fundació Universitària del Bages (FUB), on disposen d’un simulador, amb una planta habilitada que simula una planta real d’hospital (amb habitació, quiròfan, despatx…).

Aquesta formació en línia 100% subvencionada, es durà a terme entre el 15 de juny del 2022 i el 27 de juliol del 2022 amb una durada de 12 hores, i entre el 7 de setembre i el 26 d’octubre del 2022 tindrà lloc una segona edició.