Vés al contingut

Potenciem el desenvolupament present de l’equip directiu de la Fundació Catalònia per a la creació d’un futur ple d’oportunitats

Cas d'èxit
UCF
Lideratge i gestió

El programa incorpora eines i metodologies innovadores com Management Colors, que faciliten la reflexió vers l’acció directiva, el treball en equip, la col·laboració i l’intercanvi de coneixements.

Management colors

 

Com és el context socioeconòmic actual en les organitzacions socials? Com ens podem anticipar als canvis per a que esdevinguin oportunitats? Quines són les competències directives clau per a poder liderar en el futur proper?

L’equip directiu de Catalònia Fundació Creactiva està treballant per a resoldre aquestes qüestions en el marc del Postgrau en Lideratge, desenvolupament directiu i Gestió d’equips a les organitzacions impartit conjuntament per Unió Consorci Formació (UCF) i la Fundació Universitària del Bages, Campus UManresa UVic-UCC.

El programa permetrà als seus participants optimitzar l’acompliment de les funcions pròpies del seu rol directiu a partir d’un major anàlisi i interpretació del context global i sectorial de l’entitat i també de la reflexió i desenvolupament de les competències tant personals com dels equips sota la seva responsabilitat.

Per contribuir a aquest objectiu, el programa incorpora eines i metodologies innovadores com management colors que faciliten la reflexió vers l’acció directiva, el treball en equip, la col·laboració i l’intercanvi de coneixements entre els membres de Catalònia Fundació Creactiva i que seran treballades en profunditat en els tres blocs que el formen:

  • Lideratge, estratègia organitzativa i entorn

  • Gestió i desenvolupament de persones i equips

  • Gestió, organització i millora contínua

Per a potenciar la transferència dels aprenentatges a la realitat professional de cada directiu, el programa incorpora el disseny d’un projecte d’aplicació que compta amb un acompanyament tutorial.

Des de l’organització compartim les paraules del Dr. Joaquim Serrahima, Director general de Catalònia Fundació Creactiva, qui fa uns dies ens manifestava que “la millor manera de predir el futur, és crear-lo” i aprofitem per agrair la confiança dipositada per permetre’ns acompanyar-los en aquesta apassionant projecte de futur.