Vés al contingut

Transició digital en salut. Ignorància artificial? Visió integral i aplicada de la transformació digital i la creació d’un full de ruta

Característiques del curs

Adreçat a

Comandaments
Modalitats
Presencial
Hores
8h

*La sessió tindrà lloc a les instal·lacions d'UCF dimecres 4 de desembre de 08.30 a 16.30 h.

Preu

200 €

Formació relacionada

Actualment no hi ha cap edició programada d'aquest curs.

Si vols rebre informació quan publiquem una nova edició, deixa’ns el teu contacte.
Presentació
Transició_Digital_Salut_Update_Directiu_2024

La digitalització dels processos la gestió de dades permeten optimitzar la gestió dels recursos i alliberar temps als professionals d'organitzacions sanitàries i socials. La tecnologia facilita l'accés a la informació clínica, la col·laboració entre professionals i la personalització dels tractaments, factors que contribueixen a una atenció mèdica més precisa i eficaç.

La transformació digital també empodera els pacients, que poden tenir un major control sobre la seva salut gràcies a les tecnologies digitals, com ara els expedients electrònics de salut o les aplicacions de seguiment de la salut. Això permet una major implicació dels pacients en el seu propi tractament i una millora dels resultats de salut.

A més a més, obre la porta a noves solucions tecnològiques que poden revolucionar el sector de la salut. La intel·ligència artificial, la robòtica o la telemedicina són alguns exemples de tecnologies emergents que tenen el potencial de transformar el sector salut en els pròxims anys.

Un moment clau en el qual s'estan obrint noves oportunitats per millorar la prestació dels serveis sanitaris i socials, la gestió dels recursos i la satisfacció dels pacients.

Equip docent:

  • Sergi Iglesia. Direcció Gerència de la Fundació Salut Empordà. Ha dissenyat i implantat plans i projectes de Transformació Digital a diferents organitzacions de salut i social, així com d’altres sectors.
  • Jordi Camós. Expert en tendències, eines i models de negoci digital. Ajuda a  les empreses i organitzacions a entendre les possibilitats del digital en el seu negoci i en el desenvolupament d’accions estratègiques i formatives.

 

Objectius d'aprenentatge
  • Explorar les principals tendències en transformació digital del sector salut i social.
  • Conèixer com afrontar un procés de transformació digital en hospitals d’atenció especialitzada i intermèdia, centres d'atenció primària i altres organitzacions sanitàries i socials.
  • Analitzar els reptes i les oportunitats que la transformació digital presenta per als professionals de la salut i social.
  • Compartir experiències, debatre i inspirar-se amb els experts del sector salut i social, així com d’altres sectors.
 
 
Contingut
Hora Contingut
08.30 h a 09.00 h Cafè de Benvinguda i Networking.
09.00 h a 10.30 h Xerrada inspiradora: Una mirada al passat, present i futur.
10.30 h a 11.00 h Pausa.
11.00 h a 12.30 h Taller pràctic: millora de processos.
12.30 h a 13.30 h Viure la transformació: el que ens pot ensenyar un celler familiar amb una llarga tradició vitivinícola.
13.30 h a 14.30 h Dinar i networking.
14.30 h a 15.00 h Idees de futur: parlem-ne!
15:00 h a 16:30 h Què t’emportes? Fitxes de processos: petit esforç, gran impacte.

 

Acreditació