Vés al contingut

Creem el futur de l’alt secretariat amb Lego

UCF

Aquesta setmana, 25 professionals de l’alt secretariat han iniciat la 4ª edició del programa formatiu per al Secretariat d’Alta Direcció de les organitzacions de Salut i Social.

Les organitzacions sanitàries, sociosanitàries i socials es desenvolupen en un context canviant que demana l’adaptació a nous serveis i nous models d’atenció, en uns paràmetres de màxima eficiència i qualitat.

En aquest marc de canvi continu, l’objectiu d’aquest programa és oferir a les professionals una formació especialitzada que permeti l’actualització i adaptació a les necessitats actuals que es precisen en les funcions de suport directiu amb una excel·lent capacitació, desenvolupament, productivitat i creativitat.

El programa, ha engegat amb una sessió anomenada “Imaginant el futur de l’alt secretariat amb LegoSeriosPlay” liderada per la Núria Serrat, Doctora en pedagogia per la UB i Formadora a UCF.

El LegoSeriousPlay (LSP) és una metodologia que permet a les alumnes aprendre mitjançant el joc, dissenyat per potenciar diferents habilitats, tals com la reflexió i el diàleg.

A través d’aquest taller realitzat amb Lego, les alumnes visualitzen i construeixen, de manera col·laborativa, quines són les competències per aconseguir l’excel·lència en l’alt secretariat.

Des d’UCF volem agrair a tot el grup de dones que han participat en la sessió amb motivació, proactivitat i molt bon treball en equip.

El programa durà a terme entre el 19 de setembre de 2023 i el 13 de març del 2024 amb una durada de 38 hores distribuïdes en 3 jornades presencials i 16 sessions en línia.

 

secretariat_alta_direccio_gran

Programa formatiu per al Secretariat d’Alta Direcció de les organitzacions de salut i social

Hores
38h
Modalitats
Perfils professionals