Vés al contingut

Experiències i lliçons apreses en la transformació d’espais durant la pandèmia

UCF

Aquest dimarts dia 29 de novembre de 2022, es va portar a terme la 1a jornada del programa Update Serveis Generals ‘Experiències i lliçons apreses en la transformació d’espais durant la pandèmia’.

Durant aquesta jornada presencial es van presentar les noves metodologies de gestió organitzativa i innovacions tecnològiques eficients aplicades en la transformació dels espais en un entorn immillorable: l’ampliació de l’Hospital General de Granollers.

La jornada va començar amb la visita a la infraestructura dissenyada i executada amb aquests principis metodològics, acompanyats pel Sr. Jordi Aragon i la Sra. Teresa Riu de l’Hospital General de Granollers. A continuació, el director de projectes de CatSalut, el Sr. Rafael Delgado Romero, va presentar la jornada, donant lloc al Sr. Toni Campos Rubiño, CEO d’Enaltis, qui va parlar sobre els principis metodològics i l’estratègia general. L’experiència va culminar amb les ponències realitzades pel Sr. Valentí Julià Casas de Construcciones Bosch Pascual, el Sr. Diego Vidoni de Bimetric Lab i el Sr. Gustau Zariquiey-Esteva, d’Enaltis.

Gràcies a tots els ponents, participants i alumnes per aquesta primera i gran jornada del programa Update Serveis Generals! I un especial agraïment a l’Hospital General de Granollers per compartir amb nosaltres la més ambiciosa i gran d’aquestes intervencions abans de la seva posada en marxa!

2024-Update-Serveis-Generals.png

Update Serveis Generals

Formació continuada i especialitzada per a professionals de l’entorn de serveis generals de l’àmbit sanitari