Vés al contingut

Jornada de reflexió amb el Comitè de Direcció de la Fundació Hospital d’Olot a La Garrotxa

UCF
Fageda Garrotxa fundacio hospi Olot.png

El passat dimarts 28 de març es va realitzar una jornada de reflexió amb el Comitè de direcció de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa sobre com millorar la negociació amb la representació legal dels treballadors. L’objectiu era conèixer els aspectes més bàsics del Conveni d’aplicació, l’Estatut dels Treballadors i els principis de negociació amb el mètode Harvard.

La Fageda Cooperativa va ser l’espai triat per a portar a terme aquesta jornada de reflexió on els participants, membres de la Direcció de l’hospital, van poder escoltar experts referents com Àngel Vidal (president del Consell d’Administració de l’Institut Català d’Oncologia) i  Francesc José María (advocat i assessor de l’Associació Patronal Sanitària i Social (CAPSS).

Aquests experts van compartir la seva visió sobre el marc conceptual i normativa (III Conveni SISCAT i Estatut dels Treballadors), van aportar una visió practico-legal sobre les bases de negociació, i també van presentar experiències i lliçons apreses de la seva trajectòria professional.

Per tancar la jornada, Natàlia Flores i Lucia Lorente (advocades i mediadores especialitzades en la prevenció, gestió i resolució de conflictes empresarials) van compartir un cas pràctic basat en els principis de negociació de forma efectiva amb el mètode Harvard.