Vés al contingut

UCF participa com a ponent en el IV Simposio Iberoamericano en Simulación de Negocios e Innovación Educativa

UCF
Internacional

Durant els dies 20-21-22 d’octubre de 2021, ha tingut lloc el IV Simposio Iberoamericano en Simulación de Negocios e Innovación Educativa, organitzat entre d’altres institucions per la UOC.

simulacio clinica 2021.jpg

En el mateix, des d’UCF hem tingut la oportunitat de compartir les experiències de treball en l’àmbit de la simulació aplicada a les organitzacions de Salut i Social.

Més enllà de les activitats en entorns de simulació com ara el CISARC a UManresa, o les activitats de simulació in situ que desenvolupem en molts itineraris formatius i programes, un dels reptes des de fa anys és el desplegament de simulacions digitals que alhora permetin l’entrenament d’habilitats transversals.

En aquest sentit, en els darrers temps, des d’UCF hem col·laborat en el desenvolupament d’una simulació per a l’entrenament en el redisseny de processos assistencials (a partir de les metodologies Lean Healthcare), una simulació per a l’entrenament de converses per al desenvolupament (per a comandaments i persones amb funció directiva de l’Institut Català de la Salut i que obrirem al conjunt del sector), o l’entrenament de converses empàtiques, assertives, que veritablement posin a la persona atesa en el centre.

Aquesta estratègia de l’ús de la simulació l’estem connectant cada cop més amb estratègies de gamificació per a potenciar no tant sols l’engagement sinó la transferència dels aprenentatges a les organitzacions.

Us adjuntem la presentació emprada en el congrés, i alhora ens posem a disposició vostre per si voleu més informació o que us ensenyem les simulacions fetes o en les que estem treballant.

Descarrega la presentació