Vés al contingut

UManresa i UCF reben el premi Universitat - Empresa de RECLA (Red de Educación Continua de Latinoamerica y Europa)

UCF
Internacional

RECLA (Red de Educación Continua de Latinoamérica y Europa) ha distingit la col·laboració Universitat - Empresa entre UManresa UVic-UCC i Unió Consorci Formació en l'àmbit de la formació continuada en "Lideratge, Gestió Clínica i Desenvolupament Directiu d'Hospitals i Organitzacions de Salut".

UManresa i UCF reben el premi Universitat - Empresa de RECLA (Red de Educación Continua de Latinoamerica y Europa) captura

Aquesta xarxa, que agrupa prop de 150 universitats de Llatinoamèrica i Europa, ha valorat la sòlida relació establerta entre UManresa i UCF des de fa una dècada. En particular, en l’àmbit del Lideratge, la Gestió Clínica i el Desenvolupament Directiu, la col·laboració en qüestió ha permès formar amb èxit més de 5.000 responsables i directius del sector a Catalunya.

Tanmateix, s’ha valorat la innovació que acompanya els programes desenvolupats. A més de ser dissenyats en format obert i a mida per adaptar-se a les necessitats específiques de cada empresa i organització, aquests programes incorporen metodologies d'aprenentatge actiu i amb impacte directe al lloc de treball. Aquest enfocament inclusiu abasta eines de diagnòstic competencial i discussió de casos, així com l'anàlisi de bones pràctiques, formació en línia i continguts interactius, simulacions tant presencials com digitals, elements de gamificació, acompanyament de coaching directiu, projectes d'aplicació i transferència i metodologies d'innovació i cocreació.

Aquest reconeixement reforça la col·laboració entre les dues entitats, les quals volen potenciar el desplegament d’iniciatives i projectes d’àmbit internacional, amb un focus especial cap a les regions de Llatinoamèrica i Europa.

L’acte de lliurament d'aquest premi tindrà lloc el proper 4 d'octubre de 2023 a la seu d'UManresa UVic UCC. Serà recollit pel Dr. Valentí Martínez, Director d'Estratègia Internacional d'UManresa UVic-UCC i la Sra. Ana Sedano, Directora Gerent d'UCF.

Aquest esdeveniment coincidirà amb un congrés internacional organitzat per RECLA que es desenvoluparà entre les ciutats de Manresa i Barcelona, amb la participació de més de 200 universitats.