Vés al contingut

Unió Consorci Formació participa en el XXVIII Encuentro Internacional RECLA 2023

Internacional
UCF-participa-XXVIII-Encuentro-Internacional-RECLA-2023

Aquesta setmana, Manresa i Barcelona s'han convertit en l'epicentre de l'educació contínua internacional amb la celebració del XXVIII Encuentro Internacional RECLA (Red de Educación Continua de Latinoamérica y Europa).

 Aquest esdeveniment, que ha reunit més de 250 participants en modalitat presencial, ha estat organitzat per dues institucions Universitàries: el Campus UManresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, i  l'Institut de Formació Contínua IL3-Universitat de Barcelona, que s'han unit per ser la seu d'aquest esperat esdeveniment.

Sota el lema "Disseny i innovació en educació contínua centrada en les persones", aquesta trobada internacional s'ha centrat en les noves tendències, experiències i models de formació que, mitjançant digitalització, tecnologia i innovació, impulsin un aprenentatge i un desenvolupament personal i professional de major valor, més centrat i personalitzat, i que impacti de manera positiva en la societat.

UCF-participa-XXVIII-Encuentro-Internacional-RECLA-2023-Ana

Durant el primer dia de la trobada, Unió Consorci Formació (UCF) ha participat en la sessió "Barcelona, experiències singulars en educació contínua". Ana Sedano, directora gerent d’UCF, ha liderat una ponència sobre l'educació contínua integral del sistema de salut a Catalunya, aportant valuosos coneixements i experiències.

Posteriorment, s'ha dut a terme un pitch que ha destacat les innovacions en educació de cinc empreses EdTech, moderat per Oscar Dalmau, Vicepresident de RECLA i director d'innovació i desenvolupament d'UCF. Les empreses participants han presentat solucions en microlearning, generació de contingut amb IA, aprenentatge basat en reptes, aprenentatge immersiu i gamificació híbrida, destacant la diversitat i l’avantguarda en l'educació contínua.

Com a empresa líder en el camp de l'educació contínua en salut i social i model innovador en aquest àmbit, estem molt agraïts de poder participar en el XXVIII Encuentro Internacional RECLA 2023, que destaca per ser un espai fonamental per compartir coneixements i experiències en educació. A més, referma la voluntat de col·laboració amb Unviersitats i institucions d'educació contínua superior a nivell internacional.