Vés al contingut

Contractació sostenible en les diferents fases d’una licitació i en l'execució del contracte

Característiques del curs

Adreçat a

Comandaments
Altres professionals assistencials
Professionals no assistencials
Modalitats
Presencial
Hores
4h

De 09.00 h a 13.00 h. A càrrec de Paula Hors Comadira (Cap del Servei Agregat de Contractacions Administratives Consorci de Salut i Social de Catalunya).

Preu

120 €

Competències
Tècnica
Formació relacionada

Pròximes edicions

 • 120.00 €

  Si deseas inscribirte en el curso como profesional particular, puedes tramitar la compra directamente. Si deseas tramitar la compra a través de tu organización, ponte en contacto con los responsables de formación de tu centro. Detalles en "Más info".
  Lloc
  Unió Consorci Formació, Barcelona.
  Modalitat
  Presencial
  Idioma/es
  Català
Presentació
fitxa9_contractació_sostenible

Ja ha passat un temps des de l’entrada en vigor de la Llei 9/2017, de 8 de novembre de Contractes del sector públic. Aquesta normativa va ser un punt d’inflexió en la tramitació de licitacions encaminades a obtenir serveis, subministraments i obres amb un alt contingut social i ambiental.

A banda de l’obligatorietat que la Llei de contractes estableix respecte a la incorporació d’aspectes socials i ambientals en les diferents licitacions, últimament s’han publicat diferents informes, guies i acords de govern que pretenen augmentar de forma considerable la incorporació d’aspectes socials i ambientals en les licitacions de les entitats subjectes a la Llei de contractes.

Per tot això, el curs pretén dotar d’eines als professionals de les entitats perquè puguin portar a terme licitacions d’alt valor afegit i alineades amb la sostenibilitat i que aquestes respectin la normativa d’aplicació.

 

Objectius d'aprenentatge
 • Dotar d’eines i recursos als professionals de les entitats perquè puguin desenvolupar les seves tasques en matèria de contractació pública sostenible.

 

Contingut
 • Es tracta de fer un repàs de les diferents fases d’un procediment de licitació- també l’execució del contracte- i analitzar com es poden incorporar aspectes socials i ambientals en cada una d’aquestes fases.

 

Metodologia

La sessió presencial tindrà lloc a les instal·lacions d'Unió Consorci Formació.

 

Acreditació

Els participants del programa rebran un certificat acreditatiu d’UCF i el Consorci de Salut i Social de Catalunya, que acreditarà la seva participació en la formació.

 

 

Col·laboració