Vés al contingut

Celebrant el benestar a través de la lectura: descobreix el premi de Sant Jordi per a tothom (i la persona guanyadora del sorteig)

UCF
Resultat del Sorteig de Sant Jordi 2024

Enhorabona a tots els qui han participat en el nostre sorteig de Sant Jordi! Estem emocionats de veure la resposta tan increïble que hem tingut, amb més de 350 persones que han compartit les seves recomanacions literàries per celebrar aquest dia tan especial.

El nostre objectiu era fomentar la lectura i el benestar, i gràcies a vosaltres, hem aconseguit recollir una gran varietat de llibres que ens fan riure, pensar, enamorar-nos i viatjar a mons imaginaris. Això ens demostra la riquesa i la diversitat de la literatura en el nostre benestar emocional i físic.

Com a agraïment per la vostra participació, tenim un premi per a tothom: volem compartir amb tots vosaltres la llista dels llibres recomanats, una font inestimable d'inspiració i plaer lector. Descobriu noves lectures que us portaran moments de pau interior i creixement personal.

A més, és un plaer anunciar que la persona guanyadora del nostre sorteig d'un val de 50 € per gastar a la llibreria Pebre Negre és Raquel M.A. que ens compartia la següent recomanació: «Ferides obertes de Gillian Flynn, per ensenyar-te que és important reconciliar-se amb tu mateix». 

Enhorabona! La recomanació literària ens ha captivat i volem agrair-li a la Raquel que l'hagi compartit amb nosaltres. Ens posarem en contacte aviat amb ella per a fer arribar el premi. Esperem que aquest premi li permeti continuar explorant el món de la lectura i trobant moments de benestar a través dels llibres.

Gràcies a tots i a totes per fer d'aquest Sant Jordi un dia especial i ple de cultura i benestar. Recordeu que la lectura no només ens fa sentir millor emocionalment, sinó que també contribueix al nostre benestar físic i, per tant, a una vida més saludable i plena. Endinseu-vos en un bon llibre i descobriu tots els beneficis que la lectura pot aportar a la vostra vida.

A continuació, et recordem les nostres recomanacions amb el vídeo i el llistat que vàrem fer amb les nostres recomanacions literàries:

  • 1. La realidad y el deseo - Luis Cernuda
  • 2. La senyora Dalloway - Virginia Woolf
  • 3. Sin noticias de Gurb - Eduardo Mendoza 
  • 4. La elegancia del erizo - Muriel Barbery
  • 5. Gracias vida - Lucía Benavente
  • 6. Orlando - Virginia Woolf
  • 7. Cors de Gofra - Maria Parr
  • 8. L’home en la recerca del sentit - Viktor Frankl
  • 9. Anglada - Elisabeth Vergés
  • 10. Hasta que te caigas bien - Elizabeth Clapés
  • 11. L’última lliçó - Yoshinori Noguchi

 

A la llista que us regalem amb totes les vostres recomanacions, segur que trobeu el vostre llibre idoni per regalar i llegir aquest Sant Jordi.

 

 Descarrega la llista de llibres