Vés al contingut

Jornada final TRANSFORM – 3a edició del programa de Lideratge en femení

Cas d'èxit
UCF
Igualtat
Portada LF jornada transform 3a ed

Ahir dia 30 de novembre de 2022, les 25 alumnes de la 3a edició del programa d’expertesa universitària en Lideratge en femení van arribar al final del viatge amb la celebració de l’última jornada TRANSFORM.

El programa, que va iniciar el febrer de 2022, ha estat organitzat per l’Institut Català de la Salut, La Unió, i el Consorci de Salut i Social de Catalunya, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Gestió Sanitària i impartit per Unió Consorci Formació.

Durant la jornada, les alumnes van realitzar la presentació i defensa dels projectes de desenvolupament personal (PDP) realitzats al llarg del programa. Totes les participants van treure el seu costat més creatiu per presentar d’una forma diferent i original a través d’un objecte creat de forma manual el relat d’aquest viatge transformador i el que ha suposat l’elaboració del seu PDP.

La sessió, que va tenir lloc a la sala d’actes de l’Hospital Clínic de Barcelona, va estar moderada per la Sra. Montse Bordas, Facilitadora de processos d’aprenentatge i Desenvolupament, i docent del programa.

També van ser-hi presents totes les mentores que han acompanyat al llarg de tot el programa a les participants en la realització del projecte final: La Dra. Núria Serra, Directora executiva del sector sanitari Vallès Occidental. Àrea Metropolitana Nord, Servei Català de la Salut, la Sra. Mireia Subirana, Directora Infermera Consorci Corporació Sanitària Parc Tauli Hospital Universitari, la Dra. Candela Calle, Directora General Fundació Sant Francesc d’Assís, la Dra. Mònica Ballester, Directora Mèdica Hospital de Mataró, Consorci Sanitari del Maresme, la Dra. Beatriu Bayès, Directora de l’Institut de Nefrologia i Urologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, la Dra. Sònia Pérez, Cap del Servei d’Atenció Primària de Badalona Serveis Assistencials, i la Sra. Ana Sedano, Directora de Persones a l’Institut Català d’Oncologia.

Durant aquest programa, les alumnes han treballat eines com l’autoconeixement, la comunicació, el treball en equip o la gestió de persones i equips, i han demostrat el gran potencial que tenen per ocupar càrrecs de comandaments o responsables d’equip, però per sobre de tot, la capacitat que tenen d’assolir tot allò que es proposin tant en l’àmbit personal com professional.

Tal com va concloure la Dra. Beatriu Bayès, “Sigueu lliures, que ningú mai us talli les ales i voleu molt i molt alt!