/, Home/Publicada la convocatòria CONFORCAT A MIDA – formació a mida 100% subvencionada

Publicada la convocatòria CONFORCAT A MIDA – formació a mida 100% subvencionada

Aquest dimarts dia 14 de març, ha sortit publicada la convocatòria CONFORCAT A MIDA (formació a mida 100% subvencionada per a empreses i institucions dels diferents sectors productius), que inclou com a sector estratègic el sector de la sanitat.

Aquesta convocatòria subvenciona accions de formació no formal vinculades a determinades qualificacions professionals en l’àmbit del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) amb Fons Next Generation.

La formació que es presenti a la convocatòria ha de ser no formal i a mida de les empreses (en resposta a necessitats professionals), ha d’estar vinculada amb alguna unitat de competència per a una eventual acreditació de competències professionals, i ha d’incloure continguts amb perspectiva de sostenibilitat mediambiental.

Es poden presentar empreses (a títol individual) i agrupacions d’empreses, consorcis, organismes i entitats sectorials que representin o agrupin empreses i persones treballadores.

La presentació de plans a la convocatòria finalitza el 18 d’abril i la formació s’ha d’impartir des de juny de 2023 fins a juny de 2024.

Com a l’edició anterior, des d’UCF ja estem treballant per presentar una àmplia oferta a la convocatòria.

Hem recollit diferents necessitats de formació (amb professionals experts de les funcions i continguts) dels professionals amb una mirada de sector i ja estem dissenyant programes (en format itinerari) per tècnics (d’imatge, radiodiagnòstic, farmàcia, i cures (TCAIS)), zeladors, funció administrativa i treballadores socials.

Si des de les diferents entitats de salut teniu alguna necessitat de formació per als vostres professionals que puguem incloure dins la nostra proposta col·lectiva, o bé tingueu alguna proposta pròpia a presentar com a empresa individual, no dubteu a contactar amb nosaltres al més aviat possible per confirmar si es pot incloure en aquesta convocatòria o no.

El nostre propòsit és poder oferir formació de qualitat 100% subvencionada al màxim possible d’alumnes de les nostres entitats. Especialment, formació especialitzada que pugui cobrir necessitats vinculades a col·lectius amb menys oferta o necessitats transversals a les diferents institucions.

Des d’UCF, restem a la vostra disposició i estem molt agraïdes de la vostra col·laboració en la preparació de plans conjunts per al sector.

2023-03-16T11:00:07+02:00