Vés al contingut

Impulsar el Pla Estratègic amb i per a les persones de la Fundació Salut Empordà

UCF
Fundació Salut Empordà notícia jordi.jpg

El passat dijous 15 de juny, el Dr. Rafael Lledó va impartir la ponència “L’ofici de comandament: mirem-nos al mirall” a la Fundació Salut Empordà. Aquesta ponència va marcar l’inici del Programa en Lideratge, Habilitats Directives i Gestió Clínica, dissenyat en col·laboració amb Unió Consorci Formació i acreditat per la Fundació Universitària del Bages, Campus UManresa UVic-UCC.

Aquest programa es desenvoluparà entre els anys 2023 i 2024 i està estructurat en tres blocs temàtics. Cada bloc incorpora accions en línia que proporcionen una base àmplia i sòlida de coneixements, així com sessions presencials amb un enfocament pràctic, orientades a la transferència a la realitat professional de cada participant.

Els tres blocs que formen part del programa són:

  • Bloc 1: Lideratge, estratègia organitzativa i entorn.

  • Bloc 2: Gestió i desenvolupament de persones i equips.

  • Bloc 3: Gestió clínica i gestió sanitària.

Amb l’objectiu de potenciar la contribució de valor del programa a l’entitat, s’ha incorporat una activitat transversal que consisteix en la creació d’un Projecte Directiu Aplicat de millora dins l’àrea, unitat o servei, totalment alineat amb el nou Pla Estratègic de la Fundació Salut Empordà.

Des de UCF, agraïm la confiança dipositada per la Fundació Salut Empordà i desitgem molta sort i valuosos aprenentatges a tots els professionals que han iniciat aquest llarg i profitós viatge.