Vés al contingut

Més de 750 persones orientades amb el programa Projecta't per millorar i créixer professionalment!

UCF
Orientació

Sents que tens molt a aportar professionalment, però no saps com posar-ho en marxa, per on començar? Et passa sovint que la persona del costat aporta la idea que volies dir i resulta ser un èxit? Sents que no tens temps de fer el que en veritat seria important perquè el dia a dia se't menja? De vegades dubtes del teu acompliment, encara que tens dades objectives que fas una bona feina? Vols sentir que estàs focalitzat en el teu propòsit, realitzar-te professionalment i que el que fas realment té un impacte positiu? 

No ets l'únic/a! I a UCF et podem ajudar! 
 

Al Servei d'Orientació Professional d'UCF acompanyem els/les professionals en actiu del sector salut i social, de forma individualitzada i confidencial, a la millora competencial i el creixement professional. 100% subvencionat gràcies al programa Projecta’t del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Fins ara, més de 750 persones han participat en aquest programa. 

Mitjançant un acompanyament professional individual i a mida, per part de les nostres expertes, t'ajudem a sentir que el que fas té un sentit, un impacte positiu i connecta amb el teu propòsit. Entendre bé i en profunditat l'organització on portem a terme la nostra activitat, la realitat del sector i les noves tendències, les nostres funcions, el funcionament de la nostra ment vers la feina... és vital per desenvolupar la nostra funció amb èxit i créixer professionalment. Prioritzar correctament la nostra feina, fer valdre el nostre acompliment i guanyar visibilitat com a professionals. 
 

Orientació_News.png

Així mateix, desaprendre o desprogramar-nos de formes de fer o pensaments que ja no ens són vàlides i interfereixen en el nostre dia a dia professional, reflexionar sobre la nostra situació actual i veure-la amb perspectiva ampla, tornar a conèixer-nos i validar si la definició que fem de nosaltres mateixos continua sent vàlida o si les nostres prioritats, valors, necessitats han canviat... és vital per prendre decisions amb focus i propòsit. 
 

A UCF oferim un espai per la reflexió i autoconeixement per tornar a connectar amb nosaltres mateixos i la nostra professió. Tècniques, eines i recursos altament contrastats, constantment actualitzats que ens permeten conèixer el nostre perfil actual: competencial, motivacions, necessitats, aprofundir en el coneixement de les nostres funcions... per a connectar amb el nostre propòsit i focalitzar la millora contínua en la teva realització. 

 

DESCOBREIX EL SERVEI D'ORIENTACIÓ