Vés al contingut

Oberta la primera convocatòria d’inversió del grup de Business Angels de Manresa – Bages, en la que colabora UCF

UCF

En el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial Big data, Anàlisi, Gestió i Estratègia en Salut i Social (aprovat l’any 2021) i en el que col·labora Unió Consorci Formació, s’ha desplegat una convocatòria per atraure projectes d’start-ups, preferentment vinculades als sector salut i social.

Oberta la primera convocatòria d'inversió del grup de Business Angels de Manresa - Bages, en la que colabora UCF2.jpg

L’objectiu de la convocatòria és accelerar projectes d’empreses emergents amb productes o serveis d’alt impacte en els àmbits de la salut o social. Els projectes han de donar resposta a necessitats o plantejar solucions a problemes relacionats amb persones que viuen amb dependència o cronicitat i el seu entorn cuidador més proper. A més d’accedir a finançament, les empreses seleccionades podran entrar en contacte amb persones expertes en l’àmbit d’aplicació de la seva solució i fer xarxa amb entitats del mateix sector i amb altres propostes finalistes.

Aquesta iniciativa s’enmarca en la línia de formació i acompanyament d’UCF per impulsar l’Emprenedoria i l’Intraemprenedoria a les organitzacions de salut i social a Catalunya, amb la voluntat de dissenyar, donar forma, i accelerar nous projectes i empreses emergents, amb productes o serveis d’alt impacte en el sector.

Per aquest motiu, des d’UCF s’impulsa un programa de formació 100% subvencionat sobre Emprenedoria i Intraemprenedoria, per tal de potenciar aquesta mentalitat emprenedora i impulsar noves solucions, transformadores i de més valor.

Emprenedoria

Emprenedoria

Hores
30h
Tots/es les professionals