Vés al contingut

Experiència a l’hotel Arts – Segona jornada experiencial del programa d’Update Serveis Generals

UCF

Ahir dia 14 de desembre de 2022, va tenir lloc a l’Hotel Arts de Barcelona la segona jornada experiencial del programa d’Update Serveis Generals, organitzada conjuntament per Unió Consorci Formació (UCF) i el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC).

Una quinzena de representants de l’àmbit dels Serveis Generals d’entitats associades es van reunir per aprendre el model de gestió referent de l’hotel Arts, un hotel 5* de gran luxe, pretanyent al grup Ritz-Carlton de la cadena Mariott.

Durant la jornada, es van desvelar les claus i  funcionaments de l’hotel, en especial els valors tan sòlids i presents de l’equip que transfereixen als seus clients, posant el focus en les persones. Així mateix, es van donar a conèixer els serveis hotelers (bugaderia, neteja i cuina) i el manteniment de l’hotel, i tot seguit es va fer una visita guiada per les zones més rellevants.

Els processos i funcionaments d’aquest hotel, tals com les planificacions estratègiques per indicadors, garanteixen que el funcionament d’aquest sigui òptim. És important aprendre d’aquesta gestió referent per tal de transferir els coneixements al sector hospitalari per així transformar-lo a la seva millor versió.

En nom d’UCF, volem agrair l’excel·lent tasca dels diferents professionals i comandaments de les àrees de l’hotel ARTS, així com la Sra. Luisa Sarrias, cap d’Enginyeria i manteniment, i tot el seu equip, i també a la Sra. Tanja Roehrl, assistenta executiva de la gestió d’habitacions.

Les sessions Update Serveis Generals s’organitzen per donar resposta a les noves demandes de serveis i models d’atenció que les organitzacions sanitàries, sociosanitàries i socials han de desenvolupar en un context volàtil que requereix uns paràmetres de màxima eficiència i qualitat.

2024-Update-Serveis-Generals.png

Update Serveis Generals

Formació continuada i especialitzada per a professionals de l’entorn de serveis generals de l’àmbit sanitari