Vés al contingut

Posem en marxa el desplegament del Pla Estratègic UCF 2023- 2025

UCF

Posem en marxa el desplegament del Pla Estratègic UCF 2023- 2025 que va ser aprovat pel Consell d’Administració d’UCF el passat mes de març.

Proposar un nou pla estratègic sempre és un repte que ens obliga a fer un exercici de reflexió entorn el nostre propòsit i ens dona l’oportunitat de revisar què fem i com ho volem fer, alhora que ens porta a tenir una mirada sistèmica per ser capaços, juntament amb la resta d’interlocutors, d’oferir solucions innovadores per acompanyar els professionals i a les institucions.

La situació actual marcada per un escenari de canvi i transformació del sector salut i social, i de transformació de les maneres d’aprendre i ensenyar, fa precís també un procés d’evolució i canvi a UCF, que connecti més amb els associats com eix vertebrador de projectes transversals conjunts i es reforci dins l’estratègia operativa de La Unió i el CSC.

El Pla Estratègic serà clau per disposar d’un far que ens guiï durant els pròxims tres anys fins al 2025, any en el qual UCF celebrarà el seu 20è aniversari.

El desenvolupament del pla ha comptat amb una bona participació de professionals del sector amb els que col·laborem de manera continuada i als que volem agrair el seu sincer ajut. I per descomptat, agrair al Consell d’Administració pel seu suport i consells durant aquests anys, per l’excel·lent acollida del nou model d’organització i el reforç de la gerència amb la creació d’una nova direcció d’innovació i desenvolupament per abordar el futur de la institució.