Vés al contingut

UCF rep amb UManresa, el premi col·laboració Universitat - Empresa de RECLA 2023

Cas d'èxit
UCF
UCF-premi col·laboracio-universitat-empresa-RECLA-2023

Ana Sedano, Directora Gerent d'Unió Consorci Formació, i el Dr. Valentí Martínez, Director d'Estratègia Internacional d'UManresa Uvic-UCC, han rebut conjuntament el premi col·laboració Universitat - Empresa de RECLA 2023.

Aquest reconeixement internacional destaca la col·laboració institucional que impacti en el teixit empresarial. En aquest cas, la relació conjunta en el desplegament de programes, projectes i iniciatives relacionades amb Lideratge, Gestió Clínica i Desenvolupament Directiu a les organitzacions de salut i social.

Ja fa més de 10 anys que des d'UCF hem vingut impulsant programes dins aquesta línia com el programa Update Directiu, el programa d'Expertesa en Lideratge Femení, el Postgrau en Gestió Clínica (amb més de 1.000 professionals formats), i programes de Lideratge i Desenvolupament Directiu en format a mida i de manera personalitzada per nombroses institucions del sector (CSI, Hospital de Martorell, Hospital de Figueres, Banc de Sang, Catalònia, etc.).

Aquest premi referma la col·laboració estratègica conjunta entre ambdues institucions, i reforça el treball a impulsar en la línia de Lideratge i desenvolupament directiu on es sumarà la col·laboració amb la Càtedra de Lideratge en Valors, així com la col·laboració en el desenvolupament directiu a nivell internacional (aquest any s’ha llançat una edició a mida de Lideratge Infermera per a hospitals de l'entorn asiàtic).