Vés al contingut

Arribem als més de 8.000 inscrits en la convocatòria del Programa de Formació REACT UE

UCF
Cas d'èxit

El 21 de febrer de 2022, es va publicar la nova convocatòria del Programa de Formació REACT UE, actuació impulsada i subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

El dia d’avui, sumem més de 8.000 inscrits en aquesta convocatòria, amb una oferta formativa d’aproximadament 50 cursos diferents pel 2022.

L’objectiu d’aquests cursos és millorar les competències de les persones per poder optar a noves oportunitats laborals i a una millora de la seva qualificació professional, competitivitat i capacitat d’adaptació a les noves demandes i necessitats del mercat.

D’aquesta oferta, destaquem els següents cursos:

  1.  Gestió àgil de projectes amb SCRUM:

Scrum és un dels marcs de treball àgils més adoptats en l’actualitat, i que més enllà d’startups i de grans organitzacions, també està implementant-se al sector salut i social. Tot i que l’origen està en el desenvolupament de software i a les àrees de sistemes d’informació, són en l’actualitat un framework de treball que estan utilitzant responsables de projectes, també relacionats amb la transformació organitzacional.

  1. La història de vida com a instrument de l’atenció centrada en la persona:

Els models d’atenció han canviat i evolucionat al llarg de la història i de la mà de la societat. En els últims anys els models d’atenció per a persones majors han anat canviant cap a l’Atenció Centrada en la Persona (ACP). El model d’ACP entén que cada pacient és únic amb les seves circumstàncies pròpies i necessitats concretes, fins i tot sent complementari amb els models de gestió de la qualitat. Només així, veient a la persona, més enllà de la seva malaltia, podrem canviar el paradigma i evolucionar la nostra forma d’atenció.