Vés al contingut

Agència Integrada Sanitària i Social: cohesionats per un propòsit compartit

UCF
Cas d'èxit

Cohesió i mirada a futur dels equips de l’Agència Integrada Sanitària i Social

La fórmula de la felicitat ha estat salvada! I ho ha estat gràcies al compromís, col·laboració, treball en equip, comunicació i generositat dels dos equips de l’Agència Integrada Sanitària i Social (grup motor i referents), que han participat aquest dijous 14 de desembre en una activitat de cohesió d'equips i de projecció de futur. Aquesta acció de desenvolupament s’integra en el programa formatiu dissenyat ad hoc des d’UCF per a l’Agència Integrada Sanitària i Social. 

agència-integrada-escape-room-3

La primera part de l'acte ha comptat amb un escape room dinamitzat per Elías Torrecillas de l'empresa Cocolisto, que ha alineat als equips cap a un objectiu únic: la cohesió. A més, ha establert les bases per tal que Carles Mendieta i Àngels Paredes, experts en desenvolupament organitzacional i directiu i col·laboradors d’UCF, guiessin la realització de la segona part de la jornada. Aquesta ha consistit a projectar una mirada cap al futur com a equip i reflexionar sobre els reptes, les oportunitats, les àrees de millora i les fortaleses a potenciar per assolir la consecució del seu propòsit comú.

La sessió dona continuïtat a la voluntat de les persones d’ambdós equips (grup motor i referents) de potenciar les seves competències relacionals i el seu estil de lideratge en benefici dels seus professionals, del sistema de salut i social i, en última instància, de la ciutadania.

Per a Unió Consorci Formació és un plaer acompanyar-los en aquest camí pel seu compromís i predisposició a l’aprenentatge i al creixement. Agraïm la confiança que han dipositat en nosaltres.